Ολοκληρωθηκαν οι εργασιες στο Δημοτικο Σχολειο Κοσμιου

Ευχαριστίες από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων προς τη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού

Οι επισκευές στο σχολικό συγκρότημα του Κοσμίου μπορεί να προκάλεσαν «τρικυμία» σε πολιτικό επίπεδο, ωστόσο τα «απόνερα» της αντιπαράθεσης δεν παρέσυραν και τον ρυθμό των εργασιών που ολοκληρώθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Κοσμίου με επιστολή του ευχαριστεί τη Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού σημειώνοντας τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κοσμίου, με την παρούσα επιστολή θέλει να σας εκφράσει θερμές ευχαριστίες για την άμεση ολοκλήρωση των εργασιών στο Δημοτικό μας. Οι εργασίες ξεκίνησαν στις 18 Δεκεμβρίου 2022 και ολοκληρώθηκαν στις 17 Ιανουαρίου 2022 και αφορούσαν συντήρηση – αποκατάσταση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Σχολείου (βάψιμο, επιχρίσματα, μόνωση, κ.ά.). Το συνεργείο στο οποίο ανατέθηκαν οι εργασίες δούλεψε αδιάκοπα κι εντατικά . Χάρη στη δική σας ανταπόκριση στο αίτημά μας οι μαθητές μας θα έχουν από σήμερα ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον μάθησης. Διευκολύνατε το έργο μας για τη στήριξη των μαθητών και οικογενειών σε αυτούς του δύσκολους καιρούς της πανδημίας. Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε και δεν αισθανόμαστε μόνοι στην ακριτική Ροδόπη». 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.