Ολοκληρωνονται οι αθλητικες εγκαταστασεις στη Λαικη Αγορα

Νέος φράχτης για να διασφαλίζεται η ελεγχόμενη πρόσβαση και η αποφυγή βανδαλισμών

Επισκευάζεται το αναψυκτήριο και θα κατασκευαστούν και επιπλέον γήπεδα

Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες για την ολοκλήρωση της επισκευής των αθλητικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται δίπλα στην Λαϊκή Αγορά, πλησίον των τριών ήδη ανακαινισμένων γηπέδων (τρία μπάσκετ και δύο τένις).

Ο συγκεκριμένος χώρος ήταν για χρόνια εγκαταλελειμμένος, πρόσφατα όμως ο Δήμος έχει κάνει προσπάθειες για την επαναλειτουργία του, αρχικά με τα πέντε πρώτα γήπεδα, τα οποία ολοκληρώθηκαν πέρυσι, και πλέον με παρεμβάσεις και στον υπόλοιπο χώρο.

Έτσι έχει αποξηλωθεί πλήρως ο παλιός φράχτης, ο οποίος σε πολλά σημεία του ήταν ανοιχτός, και θα αντικατασταθεί με νέο. Μάλιστα σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο κ. Κίμωνα Λεχούδη, σκοπός τους είναι να είναι πιο ελεγχόμενη η είσοδος στο χώρο, ώστε να αποφεύγονται καταστροφές και βανδαλισμοί που είχαν απαξιώσει τα γήπεδα τα προηγούμενα χρόνια.

Παράλληλα έχουν ξεκινήσει και οι εργασίες στο κτίριο που βρίσκεται στο χώρο, το οποίο θα επιστρέψει στη λειτουργία του ως αναψυκτήριο, όπως συνέβαινε και παλιότερα, ενώ θα δημιουργηθούν αποδυτήρια και τουαλέτες, συμπεριλαμβανομένων τουαλετών για ΑμεΑ.

Όσο για τον υπόλοιπο χώρο; Σίγουρα θα δημιουργηθεί ένα γήπεδο βόλεϊ, ενώ το άθλημα του δεύτερου γηπέδου θα αποφασιστεί σε δεύτερο χρόνο, με έμφαση μάλλον σε ένα από τα νεότερα υπαίθρια αθλήματα που έχουν αρχίσει να αναπτύσσονται στην Ελλάδα.

Προς το παρόν, η έμφαση δίνεται στο φράχτη, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί σε περίπου ένα μήνα, ενώ στη συνέχεια θα προχωρήσουν και οι υπόλοιπες εργασίες εντός του χώρου, που αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι το φθινόπωρο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.