Ολη η πολη… στην τσεπη σου!

Ο «Παρατηρητής της Θράκης» και 25 επαγγελματίες της Κομοτηνής συνέθεσαν και φέτος τον πιο χρηστικό φοιτητικό οδηγό αγορών και υπηρεσιών!!

Οι βάσεις ανακοινώθηκαν, η εξεταστική περίοδος ξεκινά και η Κομοτηνή πήρε και πάλι ζωή. Οι κεντρικοί δρόμοι της και τα στενά της γέμισαν από τα νιάτα της φοιτητιώσας νεολαίας, που το δίχως άλλο αποτελεί ζωτικό παράγοντα της ακριτικής κοινωνίας μας. Το «νέο αίμα» των πρωτοετών άρχισε να καταφθάνει και να αναζητεί τόπο για να στήσει τη νέα του ζωή εδώ στην πόλη της Κομοτηνής και όλοι είναι έτοιμοι για να μπουν στην καθημερινή της ροή.
 
Οι νέοι κάτοικοι αυτής της πόλης έχουν όμως να αντιμετωπίσουν και τη βάσανο της γνωριμίας με αυτή την «καθημερινότητα». «Τι θα τρώμε; Από πού θα αγοράζουμε βιβλία, σημειώσεις και φωτοτυπίες; Ρούχα, παπούτσια και κοσμήματα; Πού θα πίνουμε τον καφέ μας και την μπύρα μας; Πώς θα κινηθούμε σε αυτή την πόλη;» είναι τα συνήθη ερωτήματα…
 
Κάποτε βέβαια οι απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά δίνονταν από στόμα σε στόμα, αλλά αυτός δεν ήταν ούτε έγκυρος ούτε εύκολος τρόπος. Εξ ου και με σκοπό να προσφέρει αξιόπιστες και «τσεκαρισμένες» επιλογές στους νέους «Κομοτηναίους» που καλούνται να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, σε συνεργασία με 25  επιχειρηματίες της πόλης, ο «Παρατηρητής της Θράκης» δημιούργησε και φέτος τον πιο έξυπνο και χρηστικό φοιτητικό οδηγό τσέπης για αγορές και υπηρεσίες.
 
Με σύντομες περιεκτικές καταχωρήσεις οι επαγγελματίες της πόλης παρουσιάζουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν, ενώ ένας έξυπνος και αναλυτικός χάρτης είναι εκεί για να δείξει στους μη γνωρίζοντες την ακριβή τοποθεσία των καταστημάτων που «θα λύσουν» κυριολεκτικά «τα χέρια» των φοιτητών. Λεωφορεία, πίτσες, κρέπες, σάντουιτς, βιβλία, φωτοτυπίες, ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα, καφέδες, μπύρες, τσίπουρα, ακόμη και επιλογές για κατοικίδια, όλα μαζί συγκεντρωμένα  στου καθενός την …τσέπη.
 
Ο οδηγός είναι διαθέσιμος σε κεντρικά σημεία της πόλης, σε ξενοδοχεία, μεσιτικά γραφεία, ενώ σύντομα θα βρίσκεται και στην είσοδο κάθε σχολής, στα φοιτητικά εστιατόρια, αλλά και στη στάση του αστικού λεωφορείου. Τελικά δε θέλει κόπο, αλλά τρόπο για να μάθεις εύκολα την πόλη που θα περάσεις τέσσερα ολόκληρα χρόνια από τη ζωή σου. Τον τρόπο του Οδηγού του «Παρατηρητή της Θράκης» που διατίθεται εντελώς δωρεάν.
 
Αναζητήστε τον!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.