Ολα ετοιμα για ασφαλη και απροσκοπτη διεξαγωγη των πανελλαδικων εξετασεων στην περιοχη μας

Μήνυμα του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης

Λίγες μόλις ημέρες απέμειναν από την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων τη Δευτέρα 15 Ιουνίου. Μέσω γραπτού του μηνύματος ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης ΑΜΘ απευθύνεται στους υποψηφίους της περιφέρειας μας ευχόμενος ψυχραιμία και καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους.

«Φέτος οι συνθήκες είναι ιδιόμορφες και πρωτόγνωρες» σημειώνει αρχικά ο κ. Μπαντίκος για να επισημάνει ότι «όπως έχουμε όλοι ανταποκριθεί έως τώρα, με την ίδια επιτυχία και ψυχραιμία είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούμε και στη συνέχεια».

Απευθυνόμενος δε στους τελειόφοιτους της Γ΄ Λυκείου, αλλά και σε όσους αποφάσισαν να δοκιμάσουν ξανά τις δυνάμεις τους, εύχεται «να ολοκληρώσετε επιτυχώς την προσπάθειά σας και τους στόχους που έχετε θέσει» διαβεβαιώνοντας πως «από την πλευρά μας, σε συνεργασία με τους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς, έχουμε προβεί σε όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή των εξετάσεων και τη στήριξή σας σε ό, τι χρειαστεί».

«Άλλωστε, σε μια πορεία η οποία τώρα ξεκινάει, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές. Το σημαντικό είναι να αγωνιζόμαστε και να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να αποκομίζουμε εμπειρίες που θα μας κάνουν καλύτερους» τονίζει κλείνοντας ο κ. Μπαντίκος για να απευθύνει τέλος θερμές ευχές «και στους δικούς σας ανθρώπους και στους εκπαιδευτικούς, που σας στηρίζουν και σας συμπαραστέκονται στην προσπάθειά σας. Καλή Επιτυχία».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.