Οι θιασωτες στην πραξη της οικογενειας ευχηθηκαν για το νεο ετος

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Πολυτέκνων ν.Ροδόπης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το περασμένο Σάββατο, 28 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Πολυτέκνων ν.Ροδόπης σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής, στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Κομοτηνής.
 
Την πίτα του Συλλόγου ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, παρουσία μεταξύ άλλων των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου, του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Νίκου Τσαλικίδη καθώς και του αντιδημάρχου Κοινωνικών Θεμάτων κ. Νίκου Σωτηρακόπουλου.
 

Για μία εκδήλωση αγάπης έκανε λόγο στην προσφώνησή του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος στη συνέχεια εξήρε την προσφορά των πολυτέκνων στην κοινωνία, επισημαίνοντας παράλληλα την στήριξη της τοπικής εκκλησίας στο έργο του Συλλόγου αλλά και τις πολύτεκνες οικογένειες του νομού.
 

Αντίστοιχα τη στήριξη της Περιφέρειας ΑΜ-Θ υπογράμμισε και ο κ. Τσαλικίδης, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στα μέλη του συλλόγου για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν εν μέσω των υφιστάμενων οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών, τονίζοντας πως «θα πρέπει να παραδειγματιστούμε όλοι από εσάς».
 
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής μοίρασε βασιλοπιτάκια στο σύνολο των παρευρισκομένων ευχόμενος υγεία, αγάπη και ενότητα σε όλους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.