Οι συνταξιουχοι του ΟΤΕ της Θρακης βρεθηκαν ξανα ολοι μαζι

Με επιτυχία και πολύ κέφι η εκδήλωση που διοργάνωσε το Περιφερειακό Τμήμα Θράκης Συνταξιούχων του Ομίλου ΟΤΕ

Με μεγάλη επιτυχία και  πολύ κέφι έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, το Περιφερειακό Τμήμα Θράκης  Συνταξιούχων του Ομίλου ΟΤΕ, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 στο Diamond Restaurant στην Κομοτηνή. 

Η μεγάλη συμμετοχή των συνταξιούχων μελών του Συλλόγου, έφερε ικανοποίηση στα μέλη του  Διοικητικού Συμβουλίου.

Τον σύλλογο τίμησαν με την παρουσία τους,  οι επίσημοι καλεσμένοι, ο Βουλευτής Ν.Δ. Ροδόπης κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κ. Δημήτρης  Χαρίτου, καθώς επίσης και ο κ. Παρίτσης Κωνσταντίνος, Πρόεδρους του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας και Μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ, όπου και  μετέφερε τις ευχές και την αγωνιστικότητα του Προέδρου κ. Κουτσιμπογιώργου.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης κ. Επαμεινώνδας Καζαντζής, απηύθυνε σύντομο αγωνιστικό χαιρετισμό προς τα μέλη του Συλλόγου, ευχήθηκε «μια καλή Χρονιά  με υγεία για όλους τους Συναδέλφους αλλά και στις οικογένειές τους, με την ευχή να πάντα να ανταμώνουμε». Διαβεβαίωσε επίσης ότι όλο το ΔΣ είναι πάντα έτοιμο στις επάλξεις για τους συναδέλφους τους με αγώνες  για τα δίκαια αιτήματα του Συλλόγου.

Οι τυχεροί των δύο φλουριών ήταν η κ. Παπαδημητρίου Αθανασία με δώρο μία ηλεκτρική σκούπα και ο κ. Ναθαναηλίδης Σταύρος  ένα ηλεκτρικό σίδηρο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.