Οι προεδροι των ΟΕΒΕΣ της ΑΜΘ κατα του Β. Λαμπακη

Απρόσκλητοι για δεύτερη φορά στη σύσκεψη για τα διόδια στη Μέστη

Επιστολή προς τον πρόεδρο της ΠΕΔ ΑΜΘ απέστειλαν οι 5 πρόεδροι τωνΟΕΒΕΣ της ΑΜΘ διαμαρτυρόμενοι για τη μη πρόσκληση τους στην ευρεία σύσκεψη φορέων που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη για την δημιουργία σταθμού διοδίων στη Μέστη. 

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει: 

«Όπως πληροφορηθήκαμε από τον τύπο οργανώθηκε την 1η Απριλίου στην Αλεξανδρούπολη σύσκεψη φορέων υπό την αιγίδα σας για την επικείμενη δημιουργία σταθμού διοδίων στη περιοχή.

Θα θέλαμε εκ των προτέρων να σας ενημερώσουμε, ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι στη δημιουργία το σταθμού διοδίων ως ένα ακόμη έργο υπο-ανάπτυξης της περιοχής που οδηγεί στον περαιτέρω μαρασμό της αγοράς της Περιφέρειας. 

Έχουμε ήδη αποστείλει ανάλογες επιστολές διαμαρτυρίας τόσο προς το γραφείο του Πρωθυπουργού όσο και στον αρμόδιο Υπουργό και σε υπηρεσιακούς παράγοντες. 

Παρόλα αυτά θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε για την ΜΗ πρόσκληση από μέρους σας, προκειμένου να συμμετέχουμε στην παραπάνω σύσκεψη, για δεύτερη φορά. 

Δεν γνωρίζουμε τους λόγους που σας οδήγησαν σε αυτή σας την απόφαση για δεύτερη φορά, αλλά σας γνωστοποιούμε ότι οι Ομοσπονδίες Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας και Καβάλας είναι δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά όργανα – εκπρόσωποι του μεγαλύτερου κοινωνικού φορέα (ΓΣΕΒΕΕ) και παράλληλα του μεγαλύτερου εργοδοτικού φορέα της χώρας, εν αντιθέσει προς τους πρωτοβάθμιους συνδικαλιστικούς φορείς, που προσκλήθηκαν στην εν λόγω σύσκεψη, όπως Εμπορικοί Σύλλογοι και Ενώσεις Επαγγελματιών.
 
Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Δια της παρούσης επιστολής θα θέλαμε να μάθουμε τους πραγματικούς λόγους της μη κλήσεώς μας, καθώς το “δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού”».
 
Να σημειωθεί τέλος ότι την Επιστολή διαμαρτυρίας υπογράφουν για την ΟΕΒΕΣ Καβάλας ο κ. Ιωάννης Παναγιωτίδης, για την ΟΕΒΕΣ Δράμας, ο κ. Όθωνας Μουρμούρης, για την ΟΕΒΕΣ Έβρου, ο κ. Αθανάσιος Μπέλλας, για την ΟΕΒΕΣ Ξάνθης η κ. Μαρία Τσιακίρογλου, για την ΟΕΒΕΣ Ροδόπης ο κ. Ανέστης Βαφειάδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.