Οι On Bikes εκοψαν την πιτα τους γεμιζοντας παραλληλα τον σακο του Αη Βασιλη

Στη Μαρμελάδα Wine-Bar αναδεικνύοντας για ακόμα μία φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο

Μέσα σε ένα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα οι On Bikes – Ποδηλάτες Κομοτηνής έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά τους την Κυριακή το απόγευμα στη Μαρμελάδα Wine-Bar παρέα με καλούς φίλους.
 
H κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Ποδηλατικού Συλλόγου της πόλης μας εκτός του ότι αποτέλεσε μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να βρεθούν όλα τα μέλη και οι φίλοι της ομάδας και να ξεκινήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δράσεις τους για τη νέα χρονιά, αποτέλεσε και μία πολύ καλή ευκαιρία για να δώσουν το έναυσμα να γεμίσει ο σάκος του αργοπορημένου Άη Βασίλη που βρίσκεται στη Μαρμελάδα.
 
Έτσι λοιπόν όλοι όσοι έδωσαν το «παρών» γέμισαν τον σάκο με τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία θα δοθούν στο τέλος της δράσης στις οικογένειες του Δήμου μας που βρίσκονται σε ανάγκη.
Η τυχερή της βραδιάς ήταν η κ.Δώρα Μαρκοπούλου η οποία έφυγε φορώντας στον λαιμό της ένα γούρι- ποδήλατο από το κατάστημα Χρυσόλιθος.
   
Στην τυχερή της βραδιάς να ευχηθούμε να είναι πάντα τυχερή και στο σύνολο των μελών του Συλλόγου να έχουν μία γεμάτη από επιτυχίες χρονιά και να παραμένουν πάντα δραστήριοι.
 
Και του χρόνου με υγεία On Bikes!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.