Οι μαθητες του Δημοτικου Σχολειου του Ροδιτη στον «ΠτΘ»

Με τον πιο όμορφο τρόπο ξεκίνησε η χθεσινή ημέρα για εμάς τους «Παρατηρητές» καθώς η πρώτη καλημέρα ήρθε δια στόματος των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου του Ροδίτη που επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του «Παρατηρητή της Θράκης», του «Ράδιο Παρατηρητής» και του εταιρείας Γραφικών Τεχνών «Επικοινωνία Α.Ε.» για να παρακολουθήσουν από κοντά την παραγωγική τους διαδικασία.
Συγκεκριμένα οι μαθητές της Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου του Ροδίτη, συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους κ.κ. Ανέστη Γιαννακόπουλο, Μάρθα Σπυριδωνίδου και Μιχάλη Ιώβ, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του «ΠτΘ» από την κ. Σοφία Παιδαράκη, έθεσαν τα ερωτήματά τους στους δημοσιογράφους και τους λοιπούς συντελεστές της εφημερίδας, παρακολούθησαν live το ραδιοφωνικό μαγκαζίνο του «Ράδιο Παρατηρητής», «Με το Ν και με το Β» και φυσικά έμαθαν τα πάντα για την παραγωγή ενός εντύπου, κατά την ξενάγησή τους στον χώρο της εταιρείας Γραφικών Τεχνών «Επικοινωνία Α.Ε.».
 
Εμείς να ευχαριστήσουμε πολύ τους δασκάλους του σχολείου για την πρωτοβουλία της επίσκεψης, αλλά και τα ίδια τα παιδιά που μας είπαν την πιο γλυκιά καλημέρα, κάνοντάς μας ταυτόχρονα να αναπολούμε τα δικά μας μαθητικά χρόνια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.