Οι μαθητες του 4ου Δημοτικου Σχολειου καθαρισαν το «εξοχικο» τους

Οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής  με την καθοδήγηση των δασκάλων τους και σε συνεργασία με τη HELMEPA, προχώρησαν στον καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου του Πανθρακικού Σταδίου, του χώρου που φιλοξενεί τις περισσότερες σχολικές εκδρομές εντός πόλης.
 
Στο «εξοχικό» τους σπίτι, οι μαθητές του σχολείου, δεν επιδόθηκαν μόνο στο έργο της καθαριότητας, αλλά επιπλέον, ασχολήθηκαν με το διαχωρισμό  των απορριμμάτων που συγκέντρωσαν στις σακούλες τους, σε ανακυκλώσιμα και μη.
 
 

Γιάννης Πουρνάρας
 «Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για την εμπέδωση της αντίληψης για την προστασία του περιβάλλοντος»

 
Μιλώντας για την συγκεκριμένη δράση του σχολείου που υλοποιήθηκε κατόπιν απόφασης του συλλόγου διδασκόντων, ο διευθυντής του 4ου δημοτικού σχολείου κ.Γιάννης Πουρνάρας ανέφερε ότι πρόκειται για μια εκδήλωση ευαισθητοποίησης των παιδιών, όχι μόνο, για τον καθαρισμό του χώρου, αλλά και για να εμπεδώσουν, μια ορθή αντίληψη για την προστασία του περιβάλλοντος. Πάντως, όπως σημείωσε, στην συγκεκριμένη περιοχή όπου εκδράμουν οι μαθητές του σχολείου, εντοπίζεται πρόβλημα με τα σκουπίδια, γι αυτό και μεριμνούν για την καθαριότητα της, πριν από την επιστροφή τους.
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.