Οι Κομοτηναιοι της Αθηνας βρεθηκαν ξανα ολοι μαζι

Νέος Πρόεδρος ο Δημήτρης Παπανικολάου

Να συσφίξουν τις σχέσεις τους είχαν την ευκαιρία οι απόδημοι Κομοτηναίοι των Αθηνών, που διοργάνωσε η Ένωση Κομοτηναίων της Αθήνας. Κατά την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε σε χώρο εστίασης της πρωτεύουσας, ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Μαρτίδης παρέδωσε τη σκυτάλη στον κ. Δημήτρη Παπανικολάου, ευχόμενος καλή επιτυχία στο έργο του νέου Προέδρου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο βουλευτής Ροδόπης κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης αλλά και ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Νικήτας Κακλαμάνης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Στυλιανίδης κατέθεσε την πρόταση  συνεργασίας με αντίστοιχα σωματεία της Ροδόπης και της Θράκης στην Αθήνα «για να γίνουμε υπολογίσιμη δύναμη στην πρωτεύουσα και να εγγράψουμε στον τόπο μας τη νέα γενιά για να τον θωρακίσουμε δημογραφικά». Να σημειωθεί ότι ο κ. Στυλιανίδης ήταν και ο τυχερός της εκδήλωσης αφού σε αυτόν έτυχε το φλουρί της βασιλόπιτας.

Κατά την εκδήλωση γραπτό χαιρετισμό απέστειλε και ο βουλευτής κ. Δημήτρης Χαρίτου, ο οποίος αφού απεύθυνε τα συγχαρητήριά του στη νέα διοίκηση της Ένωσης Κομοτηναίων, επεσήμανε πως «θα ήθελα πολύ να βρίσκομαι μαζί σας, σε μια συνάντηση Κομοτηναίων που αν και μακριά, η σκέψη και η καρδιά τους κτυπάει για την ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Δυστυχώς όμως ανάλογες υποχρεώσεις με υποχρεώνουν να βρίσκομαι στην Κομοτηνή.

Επιθυμία μου είναι στο άμεσο μέλλον να βρεθούμε και να ανταλλάξουμε σκέψεις για την περιοχή μας, που μπορούν να γίνουν πράξη από την επόμενη κυβέρνηση.

Γεγονός που θα μου είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, αφού ως βουλευτής τα τέσσερα αυτά χρόνια, απέδειξα ότι έβαλα πάνω από όλα, τα συμφέροντα της περιοχής και τις ανάγκες των ανθρώπων μας. Σε μια περίοδο μάλιστα, που είναι σύνηθες να γίνονται επιλογές για να εξυπηρετήσουν ιδιοτελείς προσωπικούς στόχους.

Εύχομαι από καρδιάς στην κάθε μια και στο κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά, να έχετε μια δημιουργική, γεμάτη υγεία νέα χρονιά!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.