Οι Κομοτηναιοι καλωσορισαν τον Κωστα Κωνσταντινου στην σκηνη του Μεγαρου Μουσικης

O Κομοτηναίος κοντραμπασίστας εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην πόλη του στην οποία και αφιέρωσε το κομμάτι “Koumougina”

Το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής και η πρόσκληση του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής στάθηκε η αφορμή για την «επιστροφή» του Κομοτηναίου κοντραμπασίστα Κώστα Κωνσταντίνου στην πόλη καταγωγής του στην Κομοτηνή.

Ο καταξιωμένος μουσικός το βράδυ της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου ανέβηκε στην σκηνή του Μεγάρου Μουσικής που φιλοξένησε την μουσική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, πραγματοποιώντας την πρώτη του μάλιστα εμφάνιση στην πόλη του.

Στο γεγονός στάθηκε και ο ίδιος στον σύντομο χαιρετισμό του, πριν συστήσει τους συνεργάτες του, ήτοι τον Γιώτη Σαμαρά στην κιθάρα, τον Ανδρέα Πολυζωγόπουλο στην τρομπέτα και την «μαγευτική» Τέρη Βακιρτζόγλου που έβαλε την φωνή της στις συνθέσεις του Κώστα Κωνσταντίνου.

Μια αξέχαστη για τους φίλους της τζαζ συναυλία γεμάτη αυτοσχεδιασμούς, σε ένα πλήρες μουσικό πρόγραμμα από το οποίο δεν έλειψε και η “Koumougina” σε σύνθεση του Κώστα Κωνσταντίνου, δημιουργία  προφανώς εμπνευσμένη από την πόλη του.

Το κοινό της Κομοτηνής γέμισε το Μέγαρο Μουσικής της Κομοτηνής ανταποδίδοντας τις ευχαριστίες των προσκελημένων καλλιτεχνών, ενώ στο τέλος της βραδιάς στην σκηνή ανέβηκε και ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής κ. Νότης Χαραλαμπίδης που ευχαρίστησε τόσο τους μουσικούς όσο και το κοινό για την θέρμη με την οποία «αγκάλιασαν» αμφότεροι την βραδιά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.