Οι Γλυκερια και Ντιλεκ Κοτς στο 1ο Φεστιβαλ Ειρηνης στον Ιασμο

Οντέρ Μουμίν: «Θα είναι ένα πολυθεματικό φεστιβάλ με πολλές και διαφορετικές δράσεις»

Η Γλυκερία και η Ντιλέκ Κοτς θα είναι το «πρωταγωνιστικό» δίδυμο στην σκηνή του 1ου Φεστιβάλ Ειρήνης που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον προσεχή Σεπτέμβρη στον Ίασμο.

Το Φεστιβάλ αναμένεται να ανοίξει τις «πόρτες» του στις 25 Σεπτεμβρίου με τις δύο δημοφιλείς τραγουδίστριες να εμφανίζονται επί σκηνής την δεύτερη και τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ στις 26 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα την παρουσία τους ανακοίνωσαν οι ίδιες με ένα δίγλωσσο βιντεοσκοπημένο μήνυμα που κοινοποίησε ο Δήμος Ιάσμου, υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του οποίου θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ.

Όπως εξήγησε μιλώντας στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» το πρωί της Τετάρτης 28 Ιουλίου ο Δήμαρχος Ιάσμου, οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, με την ευχή οι υγειονομικές συνθήκες να επιτρέψουν την πραγματοποίησή του. Ο κ. Μουμίν επεσήμανε πως θα είναι ένα πολυθεματικό Φεστιβάλ, στο πλαίσιο του οποίου θα εγκαινιαστεί και το νέο γήπεδο 5Χ5 του Ιάσμου όπου θα λάβει χώρα και ένας ποδοσφαιρικός αγώνας. Δράσεις φωτογραφίας, δράσεις για τους μικρότερους συμπολίτες μας, παραδοσιακή μουσική είναι μόλις κάποια από όσα αναμένεται να λάβουν χώρα κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ, με τον Δήμαρχο να γνωστοποιεί ότι τελεί ήδη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, της ΠΕΔ ΑΜ-Θ που επίσης θα ενισχύσει και οικονομικά την διοργάνωση, ενώ αναμένεται σχετική απάντηση και από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Για την διοργάνωση όπως έχει ήδη γίνει γνωστό ο ίδιος έχει απευθύνει προσκλήσεις προς τον Έλληνα και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικό, καθώς και την Βουλγάρα ομόλογό τους, προσκλήσεις οι οποίες θα επισημοποιηθούν και με την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών.

Όπως επίσης έκανε γνωστό ο Δήμαρχος πρόσκληση συμμετοχής έχει ήδη αποσταλεί και προς τους Balkanatolia, ενώ στην σκηνή του Φεστιβάλ θα ανέβει και ο Χρήστος Χατζόπουλος με το συγκρότημά του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.