Οι Διευθυνσεις Πρωτοβαθμιας και Δευτεροβαθμιας Εκπαιδευσης Ροδοπης ετοιμαζονται για τον εορτασμο των 100 χρονων της ενσωματωσης

Επιμορφωτικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς με τίτλο «Εθνική επέτειος και συλλογική μνήμη: Διάλογοι για την τοπική ιστορία»

Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ Ροδόπης συμμετέχουν με τους μαθητές και εκπαιδευτικούς τους στις τοπικές εκδηλώσεις του Δήμου Κομοτηνής, για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ενσωμάτωση της Θράκης στον εθνικό κορμό. Στην προσπάθεια υποστήριξης των εκπαιδευτικών κατά την υλοποίηση σχολικών προγραμμάτων για την τοπική ιστορία και τον πολιτισμό, τα Γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων των δύο παραπάνω Διευθύνσεων διοργανώνουν, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής, επιμορφωτικό εργαστήριο με τίτλο «Εθνική επέτειος και συλλογική μνήμη: Διάλογοι για την τοπική ιστορία» την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 στις 18:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής (Οδός Σαμοθράκης 12).
 
Συντονιστές του εργαστηρίου θα είναι οι Αναπληρωτές Καθηγητές του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Ελπίδα Βόγλη και κ. Γεώργιος Τσιγάρας.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.