«Οχι» στη βια απο τον ΠΑΣΥΠ

«Ως πολίτες αυτού του τόπου δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση»

Το Δ.Σ του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων (ΠΑΣΥΠ) με ανακοίνωσή του καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και αν αυτή προέρχεται.

«Τόσο τα φαινόμενα βίας προς τους πολίτες στη Νέα Σμύρνη όσο και η επίθεση στον αστυνομικό είναι ένα παράδειγμα του νόμου του Νεύτωνα, πως η κάθε δράση έχει και αντίδραση» σημειώνει χαρακτηριστικά για να ξεκαθαρίσει πως «τέτοιες καταστάσεις δεν τιμούν κανέναν και δεν εκφράζουν την πλειοψηφία των νέων ανθρώπων του 2021. Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε να μας διχάσουν και να μας γυρίσουν αιώνες πίσω, όπως δυστυχώς αφήσαμε να συμβεί αρκετές φορές μέσα στα προηγούμενα χρόνια. Η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει της ευθύνες της άμεσα αφού αυτή είναι υπεύθυνη για την ενότητα αυτής της χώρας».

Παράλληλα ο ΠΑΣΥΠ υπογραμμίζει πως «ένα χρόνο τώρα ο Ελληνικός  λαός βρίσκεται μέσα στην αβεβαιότητα και βιώνει καθημερινά τον φόβο και την μοναχικότητα.  Το μόνο εφόδιο πλέον στην φαρέτρα της κυβέρνησης από ό,τι φαίνεται είναι  το δόγμα “ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ” το οποίο και επιβάλει με σθένος σε κάθε ευκαιρία. Ταυτόχρονα ψηφίζονται τα χειρότερα αντιλαϊκά νομοσχέδια του τελευταίου αιώνα το ένα μετά το άλλο».

«Ως πολίτες αυτού του τόπου δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση όπως ούτε και αυτά τα φαινόμενα εκφοβισμού, θα πρέπει να βάλουμε ένα τέλος ώστε να ορίσουμε ένα αξιοπρεπές μέλλον για τη δική μας γενιά, πρώτού να είναι πολύ αργά» υπογραμμίζει κλείνοντας ο ΠΑΣΥΠ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.