Ο Συλλογος «ΠΕΡΠΑΤΩ» τρεχει ξανα…

Και σας προσκαλεί να τρέξετε μαζί του στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη

Ο Σύλλογος «ΠΕΡΠΑΤΩ» συμμετέχει στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη και μας προσκαλεί να τρέξουμε μαζί του.

Ο Σύλλογος ΠΕΡΠΑΤΩ εντάχθηκε στη μεγάλη οικογένεια του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου και Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», τον Οκτώβριο του 2013, με τη συμμετοχή του στο 2ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο, τόσο ως φορέας υποστήριξής τους όσο και συμμετέχοντας στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης των διοργανώσεων.

Ο Σύλλογος «ΠΕΡΠΑΤΩ»  συμμετέχει τακτικά σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων και στο δρομικό κίνημα γενικότερα  και ο «Μέγας Αλέξανδρος» τον έχει συμπεριλάβει στην οικογένειά του δίνοντας τη δυνατότητα στα μέλη του να συμμετέχουν στις διοργανώσεις που χαρακτηρίζονται από αθλητική, πολιτιστική και κοινωνική ευαισθησία.
 
Ο «ΠΕΡΠΑΤΩ» εν όψει της φετινής διοργάνωσης καλεί όλους όσους θέλουν να τρέξουν μαζί του, έτσι ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά ενός χειρήλατου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την εκπαίδευση ωφελούμενων στο Κέντρο Εκπαίδευσης Αυτόνομης Διαβίωσης που έχει δημιουργηθεί από το Σύλλογο, ενώ παράλληλα  θα ενισχύσει την προσπάθεια των τελευταίων χρόνων για ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος στα άτομα με αναπηρία και την ολοένα αυξανόμενη συμμετοχή τους στον αθλητισμό.
 
Τα οφέλη της χρήσης χειρήλατου (handbike) είναι μεταξύ άλλων η βελτίωση της φυσικής κατάστασης και η εκγύμναση του άνω κορμού, η τόνωση της αυτοπεποίθησης και η κοινωνικοποίηση του ατόμου, με παράλληλη βελτίωση της αυτονομίας του, ενώ επιτρέπει τις μετακινήσεις σε μικρότερο χρόνο και σε μέρη μη προσπελάσιμα σε άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο.

Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016, λοιπόν τρέχουμε για το Σύλλογο ΠΕΡΠΑΤΩ όσοι αγαπάμε την άσκηση, τον αθλητισμό και το τρέξιμο, γιατί στην Ελλάδα το δρομικό κίνημα έχει κατακόρυφη αύξηση.

Τα αγωνίσματα στα οποία μπορείτε να συμμετάσχετε αλλά και το κόστος συμμετοχής έχουν ως εξής:
1. Μαραθώνιος 30€
2. Δρόμος 10.000μ. 15€
3. Δρόμος 5.000μ. 15€

Για ηλεκτρονικές δηλώσεις εγγραφής επισκεφθείτε τον σύνδεσμο: http://www.i-magic.gr/perpato/signup.php

Περισσότερες πληροφορίες για τα αγωνίσματα, μπορείτε να βρείτε στη ιστοσελίδα του Διεθνή Μαραθωνίου κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.
http://www.atgm.gr/index.php/el/αγωνες/προκηρυξη

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.