Ο Συλλογος Δασκαλων Αποφοιτων ΕΠΑΘ Ν. Ροδοπης-Ν. Εβρου για τον πολεμο στη Λωριδα της Γαζας

«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία ρίχνοντας πυραύλους και βόμβες στους αμάχους»

Για τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας παίρνει θέση ο Σύλλογος Δασκάλων Αποφοίτων ΕΠΑΘ Ν. Ροδόπης-Ν. Έβρου, κάνοντας λόγο για γενοκτονία του Ισραήλ απέναντι σε αμάχους. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος επισημαίνει πως «εδώ και περισσότερο από ένα μήνα, παρατηρούμε με τρόμο και βαθιά λύπη ότι το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία ρίχνοντας πυραύλους και βόμβες στους αμάχους και τους αθώους που ζουν στην Παλαιστίνη, ειδικά στη λωρίδα της Γάζας, μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των σπιτιών, των νοσοκομείων, των σχολείων και των δρόμων».

Παράλληλα υπογραμμίζει το γεγονός ότι «ο αριθμός των νεκρών έχει ξεπεράσει τις δέκα χιλιάδες, και περισσότεροι από τους μισούς από αυτούς είναι παιδιά, είναι ξεκάθαρη απόδειξη του πόσο αδίστακτοι και ανελέητοι είναι απέναντι στον αθώο πληθυσμό. Είναι μια απαράδεκτη και τρομερή κατάσταση για τις χώρες του κόσμου να κάνουν τα στραβά μάτια στα εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ και να σιωπούν, αρκούμενες μόνο σε λεκτικές καταδίκες, μπροστά σε αυτήν την τραγωδία. Καταδικάζουμε σθεναρά τους ισραηλινούς κρατικούς διαχειριστές και αυτούς που τους υποστηρίζουν, που ασκούν αυτή τη γενοκτονική βαρβαρότητα σε αθώα παιδιά, γυναίκες και λαούς Παλαιστινίων».

«Η καρδιά και το μυαλό μας είναι με τον καταπιεσμένο λαό της Παλαιστίνης και της Γάζας. Η ευχή μας στον Θεό είναι οι χώρες του κόσμου να επέμβουν το συντομότερο δυνατό εναντίον εκείνων που διέπραξαν αυτή τη σφαγή, να καθιερώσουν εκεχειρία και να εγκαθιδρύσουν μόνιμη ειρήνη σε αυτά τα εδάφη» αναφέρει ο σύλλογος στον επίλογο της ανακοίνωσης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.