Ο προεδρος της Ενωσης Αξιωματικων Ελληνικης Αστυνομιας ΑΜ-Θ

Στο νέο Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ

Την προηγούμενη Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου και από ώρες 10:00΄- 13:00΄, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων οργάνων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας (Π.Ο.Αξι.Α), για την χρονική περίοδο 2015-2018.
 
Από πλευράς Ενώσεως Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, στο νέο 15μελες Δ.Σ. της Ομοσπονδίας εκλέχτηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης, Αστυνόμος Α΄ κ. Αναστάσιος Δραγουδάκης, υπασπιστής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, που συμμετείχε για πρώτη φορά σε εκλογές της Ομοσπονδίας, μετά από 15 χρόνια αδιάλειπτης θητείας του, στο πρωτοβάθμιο περιφερειακό όργανο.
Επιπρόσθετα στην εξελεγκτική επιτροπή της Ομοσπονδίας εκλέχτηκε ο οργανωτικός γραμματέας της Ένωσης, Αστυνόμος Α΄ κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, εκπαιδευτής του Τμήματος δοκίμων αστυφυλάκων Κομοτηνής.
 
Επίσης, αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Αξι.Α, σύμφωνα με τα αποτελέσματα, είναι ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Παναγιώτης Καρτάλης, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.
 
Τονίζεται ότι και οι τρεις παραπάνω αξιωματικοί της Ένωσης, συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας, ως εκλεγμένοι αντιπρόσωποι, με την παράταξη-συνδυασμό «Ενωτική Συνδικαλιστική Κίνηση Αξιωματικών-Ε.Σ.Κ.Α», που επικράτησε έναντι των άλλων δυο συνδυασμών με ποσοστό 72,65%.
 
Εντός των επόμενων ημερών θα σχηματισθεί το νέο προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας, κατόπιν πρόσκλησης των νέων εκλεγμένων μελών, από τον πρόεδρο της Π.Ο.Αξι.Α, α/υ κ. Ιωάννη Κατσιαμάκα, σύμφωνα με το καταστατικό και θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση, όταν αυτό συγκροτηθεί σε σώμα. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.