Ο. Μουμιν: «Θα κανουμε απο τη μερια μας ο,τι μας αναλογει για να φερουμε τη γυναικα συνδημοτισσα στη θεση που της αξιζει»

Το μήνυμα του Δημάρχου Ιάσμου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

«Η ανθρωπότητα περνάει μια κρίσιμη περίοδο κατά την οποία δοκιμαζόμαστε όλοι».  Με αυτήν την αναφορά ο δήμαρχος Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν έστειλε το δικό του μήνυμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας για να καταθέσει «τον θαυμασμό, την αγάπη και τη συμπόνοιά μου για όλες τις μητέρες του κόσμου οι οποίες μέσα σε πρωτόγνωρές και δύσκολες συνθήκες χάνουν τα παιδιά τους σε περιόδους πολέμων σε διαφορετικές χώρες του κόσμου».

Αναφερόμενος ειδικά στις δημότισσες του Ιάσμου ο κ. Μουμίν κατέθεσε την ευγνωμοσύνη του  «για όλα όσα προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια» και υπογράμμισε τη στόχευση της Δημοτικής Αρχής η γυναίκα του δήμου Ιάσμου να είναι πρωταγωνίστρια στις εξελίξεις. «Σας διαβεβαιώ για άλλη μια φορά πως θα κάνουμε από τη μεριά μας ό,τι μας αναλογεί για να φέρουμε τη γυναίκα συνδημότισσα στη θέση που της αξίζει, επίσης όμως να αποκτήσει περισσότερο λόγο στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μουμίν.

Κλείνοντας δε σε δεύτερο πρόσωπο ευχήθηκε «σε όλες σας υγεία καλή δύναμη, να είστε γερές και να ξέρετε ότι έχετε -ιδίως αυτές που πάσχουν- την συμπόνια, την αγάπη και τον απέραντο σεβασμό μας. Χρόνια σας πολλά». 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.