Ο Κωστας Κατσιμιγας καλεσμενος της Αδελφοτητας Κομοτηναιων Θεσσαλονικης

Στις 8 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα την μετεξέλιξη της αρχιτεκτονικής φυσιογνωμίας της Κομοτηνής μετά την ενσωμάτωση της στο ελληνικό κράτος

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί την Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου ο αρχιτέκτονας – μηχανικός κ.Κώστας Κατσιμίγας, καλεσμένος της Αδελφότητας Κομοτηναίων Θεσσαλονίκης «Η Ροδόπη».
 
Ο κ. Κατσιμίγας θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης που διοργανώνει η Αδελφότητα που θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στην Θρακική Εστία Θεσσαλονίκης, στην οδό Πλατεία Ναυαρίνου 18, όπου θα επαναλάβει την εξαιρετικού ενδιαφέροντος ομιλία του, με θέμα  «Η μετεξέλιξη της αρχιτεκτονικής φυσιογνωμίας της Κομοτηνής μετά την ενσωμάτωσή της στο ελληνικό κράτος (1920-2017)».
 
Ο κ. Κατσίμιγας είχε πραγματοποιήσει την ομιλία αυτή, τον περασμένο Μάιο στην Κομοτηνή στο Αμφιθέατρο της Παλιάς Νομικής, με πρωτοβουλία της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας και Προέδρου του Τμήματος Γλώσσας Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών, κ. Μαρίας Δημάση και της Επίκουρης Καθηγήτριας του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας, κ. Ελπίδας Βόγλη, οι οποίες είχαν ως στόχο να αναδειχθεί, προς όφελος και των φοιτητών του τμήματος, η προοδευτική μεταμόρφωση της Κομοτηνής από την περίοδο της προσάρτησής της στο ελληνικό κράτος.
 
Όσοι Κομοτηναίοι, και μη, βρίσκονται την συγκεκριμένη ημερομηνία στην συμπρωτεύουσα, προσέλθετε!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.