O Ιερος Ναος Αγιας Τριαδος Πρωτατου πανηγυριζει

Παραδοσιακό πανηγύρι στον οικισμό την Κυριακή 27 Μαΐου

Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, θείου κηρύγματος και λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαΐου και ώρα 19.00 στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πρωτάτου Ροδόπης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος.
 
Την επομένη, Δευτέρα 28 Μαΐου θα ακολουθήσει όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία στις 7.30 το πρωί και  μεθέορτος Εσπερινός και Ευχέλαιο στις 7.00 το απόγευμα.
 
Δοθείσης ευκαιρίας να σημειωθεί ότι με αφορμή τον εορτασμό της εκκλησίας του οικισμού ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Πρωτάτου διοργανώνει παραδοσιακό πανηγύρι. Το πανηγύρι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαΐου, μετά τις 9.00 το βράδυ στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου. Το μουσικό σκέλος του πανηγυριού έχουν αναλάβει το παραδοσιακό συγκρότημα Θρακόμελο και οι Νίκος Βερβερίδης (Μπουζούκι, λαούτο), Παναγιώτης Ούτος (τραγούδι), Βαγγέλης Τσιλιγγίρης (κλαρίνο), ενώ θα συμμετέχει και το παιδικό χορευτικό τμήμα του συλλόγου Αρσάκειου το «Θμύκιο».
 
Είσοδος 2 ευρώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.