Ο φιλελληνας Jimmy Jamar επεστρεψε στον Εβρο με δωρεα πετρελαιου θερμανσης σε 16 σχολεια

Ο Βέλγος φιλέλληνας Jimmy Jamar έρχεται κάθε χρόνο στον Έβρο, προκειμένου, ως πρέσβης καλής θελήσεως του International Foundation for Greece και με τη συνδρομή της Aegean Oil, να δωρίσει πετρέλαιο θέρμανσης σε σχολεία

«Δύο μέρες στον Έβρο, στα σύνορα, για να παρέχουμε πετρέλαιο θέρμανσης σε σχολεία, όπως κάνουμε εδώ και 11 χρόνια. Πολλές ευχαριστίες σε όσους μας υποδέχθηκαν, παιδιά, δασκάλους, γονείς και διευθυντές σχολείων. Πολλές ευχαριστίες και στους δωρητές μας, χωρίς αυτούς, αυτό το project δεν θα ήταν δυνατό» έγραψε ο Jimmy Jamar στο facebook. Μετά τα 16 σχολεία του Έβρου, μεταξύ των οποίων 3 στο Διδυμότειχο, 1 σε Μεταξάδες, Αλεξανδρούπολη, Κυπρίνο, Ρίζια και Ορεστιάδα, ανάλογη δωρεά θα γίνει και σε 15 σχολεία του νομού Φλώρινας.

«Με μεγάλη χαρά αρχίσαμε και φέτος την δωρεά πετρελαίου θέρμανσης αρχίζοντας από σχολεία του Νομού Έβρου, αξιοποιώντας την δωρεά του αγαπημένου μας πρέσβη καλής θελήσεως Jimmy Jamar. Τον ευχαριστούμε θερμά!» έγραψε το International Foundation for Greece Aspasia Leventis στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.