O Ευαγγελος Λιτσος στο «τιμονι» του Ροταριανου Ομιλου Κομοτηνης

Την Τρίτη 23-6-2015 πραγματοποιήθηκε η αλλαγή ηγεσίας στον Ροταριανό Όμιλο Κομοτηνής. Ο Γιώργος Προυσανίδης ολοκλήρωσε τη θητεία του και παρέδωσε την προεδρία του Ομίλου στον Ευάγγελο Λίτσο για την περίοδο 2015-2016.
 
Προηγήθηκε Εσπερινός και αρτοκλασία στο εξωκκλήσι του Τιμίου Ιωάννη του Προδρόμου στο άλσος Νυμφαίας, χοροστατούντος του Ιεροκήρυκα της Ι.Μ. Μαρωνείας και Κομοτηνής Αρχιμανδρίτη κ. Βαρθολομαίου Ιατρίδη, ο οποίος μετέφερε και την πατρική ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονος.
 
Ακολούθησε η ιδιαίτερα συγκινητική τελετή αλλαγής ηγεσίας στο Τουριστικό Περίπτερο Νυμφαίας. Στο δείπνο παρέστησαν πολλά μέλη του Ροταριανού Ομίλου Κομοτηνής με τις οικογένειές τους, αντιπροσωπεία του Ρ. Ομίλου Αλεξανδρούπολης και φίλοι του Ρόταρυ.
 
Αρχικά, ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Προυσανίδης προέβη σε επιγραμματικό απολογισμό των πεπραγμένων της θητείας του. Από τις δράσεις που ανέφερε ξεχωρίζουν η συγκέντρωση χρημάτων για την καταπολέμηση της πολιομυελίτιδας, η εθελοντική αιμοδοσία, η δωρεά παιχνιδιών για τα παιδιά που φιλοξενούνται με τις μητέρες τους στη Στέγη Κακοποιημένων Γυναικών, η τοποθέτηση σταχτοδοχείων σε κεντρικούς δρόμους της Κομοτηνής κτλ. Εντός των επόμενων ημερών θα εγκατασταθεί μικρή δανειστική βιβλιοθήκη στην πλατεία της Κομοτηνής καθώς και θα διανεμηθούν σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης κράνη σε δικυκλιστές της Κομοτηνής.
 
Η εκδήλωση έκλεισε με την ανάληψη της ηγεσίας του Ομίλου για την περίοδο 2015-2016 από τον Ευάγγελο Λίτσο, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία του Ροταριανού Ομίλου Κομοτηνής και κάλεσε τα μέλη του Ομίλου να συστρατευτούν στην κοινή προσπάθεια. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.