«Ο εθελοντισμος ειναι θεμα παιδειας»

Εθελοντική αιμοδοσία για την σχολική εορτή των Τριών Ιεραρχών την Κυριακή 30 Ιανουαρίου

H Ε.Λ.Μ.Ε. Ροδόπης, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Ροδόπης, σε συνεργασία με το Σωματείο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ροδόπης και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής, συνδιοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή, 30-01-2022, τιμώντας την ημέρα εορτής των Τριών Ιεραρχών, στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής  από τις 09:30 π.μ. μέχρι τις 13:30 μ.μ.

«Είμαστε βέβαιοι ότι οι εκπαιδευτικοί της Ροδόπης θα ανταποκριθούν με ευαισθησία σε αυτή την πρόσκληση αλληλεγγύης προσφέροντας σιγουριά και ελπίδα στους συμπολίτες μας και ανακούφιση στη χώρα μας που “αιμορραγεί” εισάγοντας το αίμα που έχουμε ανάγκη» αναφέρουν οι διοργανωτές σε μήνυμά τους θυμίζοντας πως είναι η δωδέκατη συνεχόμενη φορά που η Εκπαιδευτική Κοινότητα διοργανώνει τέτοιας κλίμακας εθελοντική αιμοδοσία και καταθέτοντας την φιλοδοξία να καθιερωθεί σε ετήσια βάση αυτή η προσφορά αίματος και ζωής από τους εκπαιδευτικούς.

Παράλληλα καταθέτουν την επιδίωξη τους για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή εκπαιδευτικών αλλά και γονέων «ώστε και αυτοί να συνδράμουν στην κοινή προσπάθεια, γιατί και ο εθελοντισμός είναι θέμα παιδείας». «Εμείς οι εκπαιδευτικοί πρέπει να δώσουμε το παράδειγμα αγάπης και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας δίνοντας 10 λεπτά από το χρόνο μας» επισημαίνουν κλείνοντας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.