Ο Δημος Κομοτηνης προειδοποιει για επικινδυνα καιρικα φαινομενα

Σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το βράδυ της Δευτέρας

Ενημέρωση προς τους πολίτες με την αφορμή της έκδοσης δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ εξέδωσε ο Δήμος Κομοτηνής.

Σύμφωνα με αυτήν η ΕΜΥ σε έκτακτο δελτίο της προβλέπει επιδείνωση του καιρού από σήμερα το βράδυ με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά που θα επηρεάσουν μέχρι την Τετάρτη τη Bόρεια Ελλάδα καθώς και την Aνατολική και Nότια νησιωτική χώρα.

Πιο αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν:

1. Σήμερα Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου

  • Στο Βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο μέχρι τις βραδινές ώρες.
  • Στο Νότιο Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο.
  • Στη Θράκη και το Βορειοανατολικό Αιγαίο από τις βραδινές ώρες.

2. Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου

Στη Δυτική και Νότια Πελοπόννησο καθώς και στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και τη Θράκη. Πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες θα επηρεάσουν και τη Δυτική Στερεά.

3. Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου

Στη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάννησα.
Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού, την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr) και το λογαριασμό της ΕΜΥ στο twitter (@EMY_HNMS).

Παρακαλούνται οι πολίτες να ενημερώνονται για τα Έκτακτα Δελτία Επιδείνωσης Καιρού για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων στους.

Παράλληλα, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κομοτηνής συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.