Ο Δημος Κομοτηνης και τα Παιδικα Χωρια SOS Ελλαδος τιμουν τον Στυλιανο Σταμπουλιδη

Ο Δήμος Κομοτηνής και τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος διοργανώνουν εκδήλωση τιμής στη μνήμη του Στυλιανού Σταμπουλίδη, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Ιουνίου και ώρα 19:30 στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής.
 
Τη μνήμη του Στυλιανού Σταμπουλίδη θα τιμήσουν με ομιλίες τους:
 
• ο Πρόεδρος του Δ.Σ. των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, κ. Αναστάσιος Βρεττός
• η Δημοτική Σύμβουλος, κ. Σοφία Μενεσελίδου, ως εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής
• ο Στρατηγός ε.α., πρώην Αρχηγός ΓΕΣ και πρώην Υπουργός Άμυνας, κ. Φραγκούλης Φράγκος
• ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κομοτηνής, κ. Γεώργιος Ναβροζίδης
• ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ροδόπης, κ. Αλέξανδρος Τσαπέκος
Την εκδήλωση θα συντονίσει η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, κ. Φελίνα Καζάκου.

Κατά την εκδήλωση τα Παιδικά Χωριά SOS θα ανακηρύξουν την κ. Μάρθα Σταμπουλίδου Μεγάλο Ευεργέτη, για την ουσιαστική συμβολή και συμμετοχή της στη λειτουργία του Κέντρου Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Κομοτηνής, με τη γενναιόδωρη και πολύτιμη δωρεά της στη μνήμη του πολυαγαπημένου της συζύγου.
 
Ο κ. Στυλιανός Σταμπουλίδης γεννήθηκε στην Κομοτηνή, σπούδασε φαρμακευτική στη Βιέννη, υπήρξε πρόεδρος φοιτητών στην Αυστρία, γραμματέας της Ν.Ε. Ροδόπης της Ε.Ρ.Ε. και πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης. Διατηρούσε φαρμακείο στην Κομοτηνή ενώ διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος από το 1978 έως και το 2010, καταλαμβάνοντας επίσης τις θέσεις του Προέδρου στο ΚΑΠΗ του Δήμου Κομοτηνής, του αντιδημάρχου και Προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.