Ο Χρηστος Νακος προεδρος της Δημοτικης Επιτροπης Παιδειας του Δημου Κομοτηνης

Η επιτροπή έχει διετή θητεία

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Νάκος ορίστηκε, με απόφαση του Δημάρχου Κομοτηνής, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Κομοτηνής.

Η επιτροπή αυτή, της οποίας η θητεία είναι διετής, αποτελείται από εκπροσώπους της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, των συνδικαλιστικών τους οργανώσεων και εκπροσώπων των επαγγελματιών της πόλης.

Η δημοτική επιτροπή παιδείας εισηγείται στο δήμαρχο και στο δημοτικό συμβούλιο θέματα σχετικά με την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την κατανομή των πιστώσεων για λειτουργικές δαπάνες των σχολείων, την ίδρυση, κατάργηση και συγχώνευση σχολείων και παρακολουθεί την ανέγερση των σχολικών κτιρίων, την επισκευή και συντήρησή του, καθώς και το έργο των σχολικών επιτροπών.

Η σύνθεση της επιτροπής

Έτσι ο Δήμαρχος Κομοτηνής όρισε:

1.Τον Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Χρήστο Νάκο, ως Πρόεδρο, με αναπληρώτρια αυτού την επίσης Δημοτική Σύμβουλο την κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου.

2.Τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ν.Καλλίστης, κα. Σαχουλίδου Ελένη, με αναπληρωτή αυτής τον Διευθυντή του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής κ. Σερμπέζη Γεώργιο, όπως ορίστηκαν από τη Διεύθυνση Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ροδόπης.

3.Τον Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Κομοτηνής, κ. Επταμηνιτάκη Θεόδωρο, με αναπληρωτή αυτού την Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής κα. Θεολόγου Στέλλα, όπως ορίστηκαν από τη Διεύθυνση Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Ροδόπης.

4.Από την Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Ροδόπης, τον κ. Τζενετίδη Γρηγόρη ως εκπρόσωπο των παραγωγικών τάξεων, με αναπληρωτή αυτού τον κ. Δεμίρη Αθανάσιο.

5.Από το Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, τον κ. Στεργίου Νικόλαο ως εκπρόσωπο των παραγωγικών τάξεων, με αναπληρωτή αυτού τον κ. Χατζηβλασίου Θεοδόσιο.

6.Από την Ε.Λ.Μ.Ε. Ροδόπης, τον κ. Λίτσο Ευάγγελο, ως εκπρόσωπο των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εκπαιδευτικών, με αναπληρωτή αυτού την κα. Καϊοπούλου Γραμμάτα.

7.Από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν.Ροδόπης «ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ», τον κ. Μακρυγιάννη Στέφανο ως εκπρόσωπο των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εκπαιδευτικών, με αναπληρωτή αυτού την κ. Λιουλιάκη Δήμητρα.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.