Ο αθλητισμος απεκτησε 115 νεους επιστημονες (+ Gallery)

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η ορκωμοσία του ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ

Περίπου 115 ακόμη νέοι επιστήμονες Φυσικής Αγωγής πήραν το πτυχίο τους τη Δευτέρα από το Τμήμα Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης. Οι νέοι γυμναστές και αθλητές είναι έτοιμοι να «κατέβουν» στο «στίβο» της αγοράς εργασίας σε μια περίοδο ομολογουμένως δύσκολη, πιστοί πάντα στην αρχαία ρήση «Νους υγιής εν σώματι υγιεί».
 
Έτσι οι 115 νέοι απόφοιτοι του ΤΕΦΑΑ θα έχουν την ευκαιρία να «στήσουν» μια καριέρα στον αθλητισμό, τη γυμναστική, την προπονητική, το χορό, την αποκατάσταση και σε διάφορες ακόμη ειδικότητες με τις οποίες τους εξόπλισε το πτυχίο τους. Σίγουροι όσο το σημερινό τους χαμόγελο, δυνατοί όσο το σώμα που «έχτισαν» και επίμονοι είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο όσον αφορά στον αθλητισμό της χώρας.
 
Στην ορκωμοσία της Δευτέρας τον όρκο ανέγνωσε ο πρώτος μεταξύ των πτυχιούχων Μάριος Θρούπη από την Κύπρο. Γονείς, συγγενείς και φίλοι παρευρέθησαν στην τελετή συγκινημένοι που ανταμείβεται ο κόπος τεσσάρων φοιτητικών χρόνων και ευχήθηκαν στους πτυχιούχους τα καλύτερα για τη μετέπειτα πορεία τους!
 
Καλή Σταδιοδρομία σε όλους!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.