Ο Αναστασιος Δραγουδακης πρωτος στις εκλογες της Ενωσης Αξιωματικων ΑΜ-Θ

Άγγιξε το 90% η συμμετοχή

Μετά τις εκλογές της ΕΑΥ Ροδόπης, της εκλογές της διενήργησε και η Ένωση Αξιωματικών ΑΜ-Θ της Ελληνικής Αστυνομίας το Σάββατο 6 Ιουνίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κομοτηνής. Η συμμετοχή στις εκλογές για πρώτη φορά στην ιστορία της Ένωσης άγγιξε το 90%.
 
Συγκεκριμένα από τα 290 εγγεγραμμένα μέλη της Ένωσης, άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα οι 253.
 
Οι εκλογές διενεργήθηκαν για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ένωσης, νέας εξελεκτικής επιτροπής, για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας αλλά και για τα Συμβούλια Μεταθέσεων των Διευθύνσεων Αστυνομίας Α.Μ.Θ.
 
Αναλυτικότερα, για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου εκλέχθηκαν οι Αναστάσιος Δραγουδάκης με 184 ψήφους, Άγγελος Παπαθεμελής με 140 ψήφους, Περικλής Γκουλιαμάς με 119 ψήφους, Βασίλειος Στογιαννίδης, με 111, Παναγιώτης Βασιλειάδης με 101, Αικατερίνη – Κορίνα Ζούπη με 92 και Πέτρος Δερμετζίδης με 82 ψήφους.
 
Στην εξελεγκτική επιτροπή ανεδείχθησαν οι Αντώνιος Καπελλάκης με 119 ψήφους, Ιωάννης Παπαδόπουλος με 64 και Γεώργιος Παπαγρηγορίου με 53 ψήφους.
 
Ως εκπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας εκλέχθηκαν οι Αναστάσιος Δραγουδάκης με 176 ψήφους, Αθανάσιος Κοψίδας με 122 ψήφους, Παναγιώτης Βασιλειάδης και Κωνσταντίνος Σιμούδης με 112 ψήφους, Παναγιώτης Καρτάλης με 78 και Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος με 76 ψήφους.
 
Τέλος για τα συμβούλια μεταθέσεων των διευθύνσεων Αστυνομίας ΑΜ-Θ στην Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας εξελέχει ο Αναστάσιος Δραγουδάκης, στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ο Κωνσταντίνος Σιμούδης, ο Γεώργιος Ζιώγας στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, ο Περικλής Γκουλιαμάς στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, ο Χρήστος Αξής στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας και ο Κωνσταντίνος Κώτης στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης.
 
Να σημειωθεί ότι την Πέμπτη 11 Ιουλίου, μετά από πρόσκληση του πλειοψηφήσαντος Αναστάσιου Δραγουδάκη, οι νεοεκλεγέντες του Διοικητικού Συμβουλίου θα διενεργήσουν τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου της Ένωσης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.