O Αναπ. Καθηγητης Σερχατ Χουσειν διοριστηκε Διευθυντης της Σχολης Υγειας του Πανεπιστημιου Trakya (Αδριανουπολης)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή και συνέχισε τις σπουδές του στην Τουρκία

Μια τελετή παράδοσης πραγματοποιήθηκε λόγω του διορισμού του Αναπληρωτή Καθηγητή Δρ. Σερχάτ Χουσεΐν ως Διευθυντή της Σχολής Υγείας Κεσσάνης (Κeşan) Hakkı Yörük του Πανεπιστημίου Trakya (Αδριανούπολης).

Στην τελετή με τη συμμετοχή του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Trakya (Αδριανούπολης) Ερχάν Ταμπακόγλου, ο Αναπ. Καθ. Χακάν Ακντερέ παρέδωσε τη θέση του που κατέχει από το 21 Δεκεμβρίου 2017 στον μέλος ΔΕΠ του Τμήματος Καρδιαγγειακής Χειρουργικής της Ιατρική Σχολής του Πανεπιστήμιο Trakya (Αδριανούπολης) Αναπ. Καθ. Σερχάτ Χουσεΐν.

Στην τελετή, ο Πρύτανης Ερχάν Ταμπακόγλου, ευχαριστώντας τον Αναπ. Καθ. Χακάν Ακντερέ για την πολύτιμη συνεισφορά του, ευχήθηκε επιτυχίες στον Αναπ. Καθ. Σερχάτ Χουσεΐν.

Ο Πρύτανης Ερχάν Ταμπακόγλου, ο οποίος δήλωσε ότι η Σχολή Υγείας Hakkı Yörük είναι μία από τις σημαντικές αξίες της Κεσσάνης (Keşan), διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει την ανάπτυξή της τόσο από την άποψη της εκπαίδευσης όσο και ερευνητικά στη νέα περίοδο, σημειώνοντας: «Ως Πανεπιστήμιο Trakya (Αδριανούπολης), συνεχίζουμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της χώρας μας, ξεκινώντας από την περιοχή μας. Σε αυτή την κατεύθυνση, σε συνεργασία με όλη την ακαδημαϊκή και διοικητική ομάδα μας, προσπαθούμε να αναπτύξουμε το πανεπιστήμιο μας περαιτέρω υπό το πρίσμα της επιστήμης. Οι παραδόσεις των καθηκόντων είναι αλλαγές περιόδων, το κυριότερο είναι η βελτίωση των πληροφορίων και των υπηρεσιών αλλά και βελτίωση της ποιότητας και αύξηση της αποτελεσματικότητας. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο Αναπ. Καθ. Χακάν Ακντερέ συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη της Σχολής και του Πανεπιστημίου μας. Πρώτα απ ' όλα, τον ευχαριστώ για τις υπηρεσίες του και την επιτυχημένη δουλειά του. Ο Αναπ. Καθ. Σερχάτ Χουσεΐν έχει επίσης αναλάβει μια ευθύνη που απαιτεί αφοσίωση για να συνεισφέρει στο πανεπιστήμιο μας. Του εύχομαι καλή επιτυχία».

Ο Αναπ. Καθ. Σερχάτ Χουσεΐν, ευχαρίστησε τον Πρύτανη Ερχάν Ταμπακόγλου και δήλωσε ότι θα συνεργαστούν ενωμένοι με όλους τους ακαδημαϊκούς και διοικητικούς υπαλλήλους και τους φοιτητές για να αναπτύξουν περαιτέρω τη Σχολή Υγείας Hakkı Yörük της Κεσσάνης (Keşan).

Από την πλευρά του ο Αναπ. Καθ. Χακάν Ακντερέ ευχόμενος καλή σταδιοδρομία στον Χουσεΐν, σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του, προσπάθησαν για τη βελτίωση της Σχολής Υγείας Hakkı Yörük της Κεσσάνης (Keşan) και πιστεύει ότι αυτές οι προσπάθειες θα συνεχίσουν να αυξάνονται με τον Σερχάτ Χουσεΐν.

Ο Αναπληρωτής Καθηγητής Σερχάτ Χουσεΐν

Ο Σερχάτ Χουσεΐν γεννήθηκε το 1975 στην Κομοτηνή της Ροδόπης. Μετά την ολοκλήρωση του δημοτικού σχολείου στην Κομοτηνή, συνέχισε τις σπουδές του στην Τουρκία.   Τελείωσε το γυμνάσιο και το λύκειο την Κωνσταντινούπολη και αποφοίτησε το 1999 από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Gazi της Άγκυρας. Αφού εργάστηκε για λίγο ως γενικός ιατρός στην Μπούρσα, ύστερα από τις εξετάσεις ειδικότητας το 2001 ξεκίνησε την ειδικότητα του στην καρδιαγγειακή χειρουργική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Trakya (Αδριανούπολης). Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του το 2008. Στο ίδιο τμήμα εργάστηκε ως ειδικός για 2 χρόνια. Έγινε επίκουρος καθηγητής το 2011 και Αναπληρωτής Καθηγητής το 2018.

Επί του παρόντος, εργάζεται ως καθηγητής Καρδιαγγειακής Χειρουργικής στη Σχολή Ιατρικής του Πανεπιστημίου Trakya (Αδριανούπολης). Είναι μέλος της Τουρκικής Ένωσης Καρδιαγγειακής Χειρουργικής, της Ένωσης Αγγειακής και Ενδοαγγειακής Χειρουργικής και της Ένωσης Φλεβολογίας. Υπηρετεί επίσης σε διάφορα διοικητικά συμβούλια και επιτροπές στο Νοσοκομείο Ιατρικής και Εκπαιδευτικής Έρευνας του Πανεπιστημίου Trakya (Αδριανούπολης). Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.

Πηγή κειμένου και εικόνας: malumat24.com

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.