Ο Αι Βασιλης ηρθε… στο Μικρο Κρανοβουνιο

Με συμμετοχή αρκετών συλλόγων και φορέων

Mε μια όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλες τις ηλικίες στην κεντρική πλατεία του Μικρού Κρανοβουνίου το βράδυ του Σαββάτου, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρού Κρανοβουνίου «Άγιος Παντελεήμων» έφερε τα Χριστούγεννα στους κατοίκους και τους επισκέπτες του οικισμού.

Ο σύλλογος προσκάλεσε όλους να φέρουν μαζί τους ένα στολίδι για να διακοσμήσουν την πλατεία και πέτυχαν να δημιουργήσουν μια γιορτινή αλυσίδα, που χόρεψε σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

Ο Σύλλογος Γυναικών έφτιαξε ρακόμελο και το πρόσφερε μαζί με ζεστά κάστανα και οι σπουδαστές της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας του Δημόσιου ΙΕΚ Κομοτηνής παρασκευάσαν λουκουμάδες, δίπλες, ποπ κορν και γευστικά ζαχαρωτά για τα παιδιά.

Το Τμήμα Ρομποτικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Κοσμίου ενημέρωσε τα παιδιά για την τεχνολογία που τόσο τους ενδιαφέρει.

Η χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Νέου Σιδηροχωρίου τραγούδησε τα κάλαντα, τόσο στο ναό του Αγίου Παντελεήμονα, όσο και στην πλατεία δημιουργώντας μια όμορφη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ακόμη οι αεροπρόσκοποι Κομοτηνής, που απασχόλησαν δημιουργικά τα παιδιά με παιχνίδια και ζωγραφιές, όπως και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, που συζήτησε με μικρούς και μεγάλους για το ποδόσφαιρο.

Πάντως, τις καρδιές όλων έκλεψε ένας Κρανοβουνιώτης Αϊ Βασίλης, το όνομα του οποίου παραμένει μυστικό, αλλά το σπίτι του το επισκεφθήκαν όλοι όσοι βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία του οικισμού και όχι μόνο.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Κομοτηνής, κ. Ιωάννης Γκαράνης, καθώς και άλλα μέλη της δημοτικής αρχής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.