Νικη Κεραμεως: «Στοχος μας ειναι μια Ελλαδα που δινει ευκαιριες»

Το μήνυμα της Υπουργού Παιδείας με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

«Θέλω να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Θερμά συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς και στις οικογένειές σας που σας στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή» υπογράμμισε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως στο μήνυμά της με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων.
 
«Τα φοιτητικά χρόνια είναι χρόνια εμπειριών. Χρόνια απόκτησης γνώσεων, δεξιοτήτων, πλούσιων παραστάσεων. Σας εύχομαι να ζήσετε αυτά τα χρόνια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» συμπλήρωσε η ίδια μη παραλείποντας να αναφερθεί και σε αυτούς που δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποιο τμήμα.
 
«Σας ενθαρρύνω να δείτε αυτή τη στιγμή ως ευκαιρία, ως πρόκληση για την επόμενη επιτυχία σας. Με εργατικότητα, φιλοδοξία και πείσμα, είμαι σίγουρη ότι θα εκπληρώσετε τον επόμενο στόχο που θα θέσετε στον εαυτό σας» είπε η υπουργός σχετικά και διαβεβαίωσε πως «η Κυβέρνηση είναι κοντά και σε όλους εκείνους οι οποίοι θα συνεχίσουν στην κατεύθυνση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης. Στόχος μας είναι μια Ελλάδα που δίνει ευκαιρίες και εξασφαλίζει τα μέσα σε όσους επιθυμούν τη γνώση και την προκοπή και προσπαθούν για ένα καλύτερο μέλλον».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.