Νεος συγχρονος εξοπλισμος στο 1ο Εργαστηριακο Κεντρο Κομοτηνης

Θα επιτρέψει στους μαθητές να αποκτήσουν πολύτιμες δεξιότητες και εμπειρίες

Εξαιρετικά σημαντικό εξοπλισμό παρέλαβε το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Κομοτηνής που θα ενισχύσει την εκπαιδευτική διαδικασία και θα επιτρέψει την προώθηση της Τεχνικής Εκπαίδευσης στο Νομό μας.

Με την ευγενική αρωγή της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, της Διεύθυνσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ του ΥΠΑΙΘΑ, εξοπλίστηκε με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό που θα ωφελήσει πολλές ειδικότητες και τομείς εκπαίδευσης στο Εργαστηριακό Κέντρο.

Με την εγκατάσταση του νέου εξοπλισμού, τα εργαστήρια πληροφορικής, μηχανολογίας, γεωπονίας, ψυκτικών, οχημάτων, υγείας και πρόνοιας, δομικών έργων, ηλεκτρολόγων και ηλεκτρονικών είναι πλέον εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα, επιτρέποντας στους εκπαιδευτικούς να παρέχουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στους μαθητές.

Ο εξοπλισμός που έλαβε το Κέντρο περιλαμβάνει μαζί με άλλα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μηχανές ηλεκτροσυγκόλλησης και κοπής, εκπαιδευτικά CNC, εργαλεία γεωπονίας, αναλυτή καυσαερίων και μετρήσεων, διαγνωστικό αυτοκινήτου και προσομοιωτές ηλεκτρικών/υβριδικών κινητήρων, κούκλα νοσηλείας και απινιδωτή, ηλεκτρική κοσκινιέρα, εκπαιδευτικά σετ συναγερμού και προσομοίωσης κινητής τηλεφωνίας. Αυτός ο εξοπλισμός θα επιτρέψει στους μαθητές να αποκτήσουν πολύτιμες δεξιότητες και εμπειρίες που θα τους προετοιμάσουν για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στο μέλλον.

«Όραμα δικό μας είναι ένα σχολείο που θα βοηθήσει τους μαθητές μας να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες»

«Θα θέλαμε θερμά να ευχαριστήσουμε την κα. Πρεφαντή Νικολίτσα και όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου. Η αμέριστη βοήθεια και καθοδήγηση που λάβαμε από τους ανωτέρω αναφερθέντες φορείς ήταν καθοριστική για την ολοκλήρωση αυτού του έργου» αναφέρει σε μήνυμά του ο Διευθυντής κ. Ανδρέας Χατζηαγαπίου, εκπροσωπώντας όλο το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Κομοτηνής.

Παράλληλα εκφράζει την ευγνωμοσύνη του «προς την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τη Διεύθυνση Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του ΥΠΑΙΘΑ για τη σημαντική αυτή προσφορά προς την εκπαίδευση και το μέλλον των νέων μας».

Τονίζει δε κλείνοντας πως «όραμα δικό μας είναι ένα σχολείο που θα βοηθήσει τους μαθητές μας να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες που θα τους καθιστούν ανταγωνιστικούς στη σημερινή αγορά εργασίας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.