Νεοι «συμμαχοι» στο πλευρο του Καβαλιωτη αθλητη στο δυσκολο τερεν του τενις με αμαξιδιο

Νέοι «σύμμαχοι» βρέθηκαν στο πλευρό του Καβαλιώτη αθλητή της Εθνικής Ομάδας του τένις με αμαξίδιο και του Συλλόγου ΑμεΑ «ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ», Κωνσταντίνου Διαλεκτόπουλου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας kavalapost.gr, παρουσία του προπονητή του, Γιάννη Λημνιούδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, Χρήστος Γάκης, μαζί με έναν εκπρόσωπο επιχειρηματία της περιοχής, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, εξασφάλισαν ένα ποσό, ώστε να ανταπεξέλθει ο Ντίνος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

«Αξίζει πραγματικά να ενισχύσουμε όλοι την προσπάθεια του Ντίνου, του μοναδικού αθλητή του εν λόγω αγωνίσματος από τη Λάρισα μέχρι και τη Θράκη. Είναι ένας άνθρωπος που αγωνίζεται με ίδια μέσα σε ένα άθλημα που έχει τόσο μεγάλες απαιτήσεις και συνάμα, δίνει ένα βιωματικό παράδειγμα για το πώς ένα άτομο με αναπηρία ξεπερνάει κάθε δυσκολία εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Χαρακτηριστικό αυτού είναι ότι ο Ντίνος προπονείται με αρτιμελείς αθλητές, περνώντας και ένα μήνυμα ουσιαστικής ισότητας», ανέφερε ο κ. Γάκης.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Λημνιούδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην παρουσία του Ντίνου σε σχολεία της περιοχής, με τους μαθητές και τις μαθήτριες να βιώνουν σε πραγματικές συνθήκες το πώς είναι να αγωνίζεσαι σε τροχοκαρέκλα, ενώ ο κ. Διαλεκτόπουλος ευχαρίστησε όλους όσοι στηρίζουν την προσπάθειά του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.