Νεο ξεκινημα για τον Πολιτιστικο Συλλογο Κοσμιου

Παύει να είναι «Γυναικείος», και ανοίγεται σε όλους τους κατοίκους του Κοσμίου για το καλό του οικισμού

Έκοψε την πίτα του και βράβευσε δέκα μαθητές που πέτυχαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Σε εορταστικό κλίμα, σε μια μεταβατική περίοδο για αυτόν, έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοσμίου το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου, όπου και βράβευσε δέκα μαθητές κατοίκους του οικισμού ή μέλη του Συλλόγου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η νέα χρονιά βρίσκει το Σύλλογο σε μια περίοδο μετασχηματισμού, μιας και από Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Κοσμίου μετονομάστηκε σε Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσμίου, με αλλαγή στο καταστατικό του ώστε να μπορεί να δέχεται και άντρες.

Όπως σημείωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Στέλλα Μοσχοπούλου, ήδη δέχονται εγγραφές από όποιον επιθυμεί, και θα κάνουν τη Γενική Συνέλευση στις 11 Φεβρουαρίου για να ορίσουν ημερομηνία για εκλογές.

«Ευελπιστούμε ότι το νέο ΔΣ θα έχει και άντρες, και κυρίως νεολαία» τόνισε χαρακτηριστικά, με το ενδιαφέρον να είναι σημαντικό, κάτι που τους ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Η αλλαγή του καταστατικού ολοκληρώθηκε στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς, όταν και τους δόθηκε η δυνατότητα να εγγραφούν και άντρες, με την κ. Μοσχοπούλου να θεωρεί πως η ανανέωση που θα γίνει θα βοηθήσει το Σύλλογο να γίνει πιο δραστήριος, και να κάνει περισσότερα για τον οικισμό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.