«Νεο» κιοσκι απεκτησε η παιδικη χαρα τον Προσκυνητων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών ανέλαβε την πλήρη αποκατάστασή του

«Νέο» κίοσκι απέκτησε η κεντρική παιδική χαρά των Προσκυνητών καθώς ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών του οικισμού ανέλαβε την πρωτοβουλία της πλήρους συντήρησης και αποκατάστασης του.

Σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πάνου Παρασκελίδη, με την αξιέπαινη προσφορά του Συλλόγου, ο κ. Νίκος Γιανναράκης ανέλαβε και διεκπεραίωσε την αντικατάσταση των σάπιων ξύλων της σκεπής, τοποθέτησε ειδικό ασφαλτόπανο και προχώρησε στο ολικό λάδωμα του παραδίδοντας ένα καινούργιο κιόσκι για τους μικρότερους, αλλά και τους μεγαλύτερους κατοίκους του οικισμού.

Όπως επεσήμανε μάλιστα ο ίδιος στο παρελθόν η κοινότητα ανέφερε στον Δήμο, «αρκετές φορές προφορικά και εγγράφως» την ανάγκη συντήρησης, ωστόσο «για άλλη μία φορά το αποτέλεσμα επήλθε από τις όποιες δυνάμεις του οικισμού μας μέσω του δραστήριου πολιτιστικού συλλόγου».

Ο κ.Παρασκελίδης υπογραμμίζει ωστόσο πως «παρόλα αυτά υπάρχει πεδίο δόξης λαμπρό προς το δήμο μας αρκεί να ενδιαφερθεί και να επιλέξει στα πολλά παρόμοια αιτήματά μας που εκρεμούν», απευθύνοντας θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια προς την πρόεδρο κ. Νίτσα Αγγελακούδη και τα μέλη του Συλλόγου για το κοινωφελές έργο τους.

Μάλιστα ο ίδιος απευθύνει πρόσκληση ενίσχυσης του Συλλόγου, προτρέποντας τα μέλη του να ανταποκριθούν στην ετήσια συνδρομή τους και σε ενδιαφερόμενα νέα μέλη να ενταχθούν στις «τάξεις» του καθώς όπως ο ίδιος τονίζει «είναι προφανές πως η κάθε συνδρομή πιάνει τόπο».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.