Νεο Γυμνασιο και Λυκειο αποκτα η Αλεξανδρουπολη

Την ένταξη του έργου της κατασκευής Κτιρίων Γυμνασίου και Λυκείου στην περιοχή ΚΕΓΕ του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο ΠΕΠ ΑΜΘ 2014-2020 υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης

Την ένταξη του έργου «Κατασκευή Κτιρίων Γυμνασίου και Λυκείου στην περιοχή Κέντρο Γεωργικής Εκπαίδευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2014-2020» υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Γιώργος Παυλίδης.
 
Συγκεκριμένα πρόκειται να ανεγερθούν, σε οικόπεδο επιφάνειας 12.068,40 μ², ένα 12-θέσιο Γυμνάσιο δυναμικότητας 360 μαθητών και ένα 12-θέσιο Λύκειο της ίδιας δυναμικότητας. Τα εν λόγω κτίρια θα έχουν συνολική επιφάνεια 6.385,82 μ² και θα είναι διώροφα.
 
Η δημόσια δαπάνη της πράξης ανέρχεται σε 9.500.000 ευρώ, ενώ  οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν το Δεκέμβριο και να ολοκληρωθούν τέλος του 2020.
 

Γιώργος Παυλίδης
«Η παιδική μέριμνα και η εκπαίδευση, ως αναφαίρετο δικαίωμα όλων των πολιτών, προτεραιότητά μας»

Όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Γιώργος Παυλίδης  «η Περιφέρεια δίνει προτεραιότητα στην παιδική μέριμνα και εκπαίδευση που είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων των πολιτών»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.