Νεο Εξωτερικο Ιατρειο λειτουργει στο Νοσοκομειο Αλεξανδρουπολης

Αντικείμενό του η «Παιδική και Εφηβική Ενδοκρινολογία»

Νέο ειδικό τακτικό εξωτερικό ιατρείο θα λειτουργεί εφεξής στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για το Ιατρείο «Παιδικής και Εφηβικής Ενδοκρινολογίας» που θα αντιμετωπίζει νοσήματα θυρεοειδούς, αναστήματος, νοσήματα επινεφριδίων, παραθυρεοειδών, σύνδρομα με ενδοκρινικές διαταραχές.

Η λειτουργία του ειδικού αυτού ιατρείου εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής κλινικής του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης και θα λειτουργεί κάθε Τρίτη, με υπεύθυνο τον Καθηγητή Παιδιατρικής ΔΠΘ, ιατρό της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής κλινικής του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, Αντώνιο Βουτετάκη.

Να θυμίσουμε ότι στο πλαίσιο της Παιδιατρικής Κλινικής λειτουργεί ήδη ιατρείο για τα παιδιά με Σακχαρώδη Διαβήτη ενώ σύντομα θα λειτουργήσουν ιατρεία για παχυσαρκία και μεταβολικά νοσήματα αλλά και μονάδα ημερήσιας νοσηλείας για τη διενέργεια ειδικών οργανολογικών εξετάσεων καλύπτοντας περαιτέρω τις ανάγκες του παιδιατρικού πληθυσμού της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.