Νεο επιμορφωτικο προγραμμα απο το ΚΕΔΙΒΙΜ του Δ.Π.Θ.

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη γνώση στις θεμελιώδεις αρχές που διέπουν τις τεχνικές ανάλυσης της Γεωγραφικής Πληροφορίας

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Δ.Π.Θ. διοργανώνει επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Σύγχρονες εφαρμογές Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (GIS) με τη χρήση ανοιχτού λογισμικού και ανοιχτών δεδομένων» από 01 Νοεμβρίου 2021 έως 31 Ιανουαρίου 2022.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, επαγγελματίες μηχανικούς, εργαζόμενους σε επιχειρήσεις ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης και ελέγχου (ΟΣΔΕ), εργαζόμενους σε υπηρεσίες χωροταξίας – πολεοδομίας – τοπογραφίας – γεωργίας – άμυνας, σε επιχειρήσεις και μη κυβερνητικούς οργανισμούς (ΜΚΟς), σε μεταπτυχιακούς φοιτητές πολυτεχνικών σχολών και άλλων σχολών θετικών αλλά και κοινωνικών επιστημών και σε επαγγελματίες του αγροδιατροφικού τομέα.

Γενικότερα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη γνώση στις θεμελιώδεις αρχές που διέπουν τις τεχνικές ανάλυσης της Γεωγραφικής Πληροφορίας και τη βασική της χρήση μέσω εξειδικευμένου λογισμικού καθώς και σε όσους επιθυμούν να αποδεικνύουν σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι κατέχουν πιστοποιημένες γνώσεις και δεξιότητες στη χρήση του εξειδικευμένου λογισμικού GIS.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος και την επιτυχή παρακολούθησή του ο επιμορφούμενος αποκτά Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Κατάρτισης 140 ωρών, που αντιστοιχούν σε 6 μονάδες ECVET.

Υποβολή αιτήσεων: Από 10 Σεπτεμβρίου 2021 έως 17 Οκτωβρίου 2021

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: https://kedivim.duth.gr/index.php/courses/gisopendata/#1631180893014-0556cf4c-e92b

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.