Νεο ΔΣ για τον Συλλογο Φοιτητων Νομικης ΔΠΘ «Κωστας Βαρναλης»

Ο Βασίλης Ραδαίος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ πρόεδρος

Την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017, διεξήχθη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής ΔΠΘ «Κώστας Βάρναλης», παρουσία όλων των δυνάμεων που το απαρτίζουν, στο οποίο η παράταξή της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής, κατέθεσε ψήφισμα για την συγκρότηση τακτικού προσωποπαγούς Προεδρείου του Συλλόγου Φοιτητών, το οποίο έγινε σχεδόν ομόφωνα δεκτό, με μόνη εξαίρεση την αντίθεση της παράταξης ΕΑΑΚ-ΑΡΕΝ.

Γνωστοποιώντας το γεγονός, η ΔΑΠ ΝΔΦΚ Νομικής σε σχετική της ανακοίνωση αναφέρει πως «η πρωτοβουλία μας αποτελεί τομή για την πορεία του Συλλόγου, καθώς τα τελευταία χρόνια αυτός υπολειτουργούσε. Φυσικά, ανέκαθεν βασικό αίτημα μας ήταν η συγκρότηση τακτικού προεδρείου, καθώς θεωρούμε ότι με αυτόν τρόπο δίνεται η ευκαιρία να αναδειχθούν με πιο αποτελεσματικό τρόπο τα αιτήματα της φοιτητικής κοινότητας και να δοθούν λύσεις μέσω της συναίνεσης και της συνεργασίας με όσες δυνάμεις το επιθυμούν.

Θα θέλαμε, επίσης, να τονίσουμε ότι στην προσπάθεια που θα ακολουθήσει η παράταξή μας θα αποτελέσει το βασικό πυλώνα, προβάλλοντας μεταρρυθμιστικά και φιλοευρωπαϊκά αιτήματα».

Έπειτα από τις αρχαιρεσίες λοιπόν που πραγματοποιήθηκαν στο νέο ΔΣ του Συλλόγου αναδείχθηκαν οι κάτωθι:
Πρόεδρος:Ραδαίος Βασίλειος (ΔΑΠ-ΝΔΦΚ)
Αντιπρόεδρος: Τάτση Βασιλική (ΑΝΟΚ)
Γενικός Γραμματέας: Μουρτζά Κατερίνα (ΔΑΠ-ΝΔΦΚ)
Ταμίας: Κωνσταντίνου Μαρία- Ευσταθία (ΔΑΠ-ΝΔΦΚ)
Ειδικός Γραμματέας: –
Μέλος: Πουλτσίδης Ιωάννης (ΔΑΠ-ΝΔΦΚ)
Μέλος:Πουλημένος Γεώργιος (ΑΝΟΚ) 

Βασίλης Ραδαίος «Πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα και να ανανεωθεί η φυσιογνωμία του Συλλόγου Φοιτητών»

Έπειτα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάδειξης του Προεδρείου, ο νέος Πρόεδρος, ο Βασίλης Ραδαίος, προέβη στην εξής δήλωση:
«Το ενδιαφέρον μου για τα κοινά του Πανεπιστημίου υπήρξε έντονο από την πρώτη στιγμή της φοιτητικής μου ζωής. Ευχαριστώ πολύ την παράταξή μου, τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, που με επέλεξε για τη θέση του προέδρου του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής Κομοτηνής “Κώστας Βάρναλης”, μετά από αρκετά χρόνια υπολειτουργίας του. Αισθάνομαι ήδη το βάρος της ευθύνης. Πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα και να ανανεωθεί η φυσιογνωμία του Συλλόγου Φοιτητών».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.