Νεο ΔΣ για την ΕΑΥ Ροδοπης

Ο Συνδυασμός «Η ισχύς εν τη ενώσει» επικράτησε εκλέγοντας την πλειοψηφία των μελών του νέου ΔΣ

Το νέο ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης εξέλεξαν οι αστυνομικοί της Ροδόπης στις εκλογές της Κυριακής 20 και της Δευτέρας 21 Μαΐου, καταγράφοντας για ακόμα μια φορά μεγάλη συμμετοχή.
 
Συνολικά ψήφισαν 408 από τα 453 εγγεγραμμένα μέλη, καταγράφοντας σημαντική συμμετοχή ιδιαίτερα σε σύγκριση με πολλές άλλες ενώσεις σε όλη τη χώρα.
 
Σε αυτές ο συνδυασμός «Η ισχύς εν τη ενώσει» με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Κραββαρίτη συγκέντρωσε 207 ψήφους, ενώ ο συνδυασμός «Ενωτική Κίνηση Αστυνομικών Νομού Ροδόπης» με επικεφαλής τον κ. Στάθη Κατρανίδη συγκέντρωσε 174 ψήφους.
 
Έτσι στο νέο εννεαμελές διοικητικό συμβούλιο ο πλειοψηφών συνδυασμός λαμβάνει 5 έδρες, ενώ ο δεύτερος 4 έδρες.
 
Στο νέο ΔΣ από τον Συνδυασμό «Η ισχύς εν τη ενώσει» εκλέγονται οι Νίκος Κουμανίδης, Βασίλης Κραββαρίτης, Παναγιώτης Χατζηδημητρίου, Αντώνης Μπιτζιωνης, Γιώργος Αραμπατζής.
 
Από τον Συνδυασμό «Ενωτική Κίνηση Αστυνομικών Νομού Ροδόπης» εκλέγονται οι Στάθης  Κατρανίδης, Παναγιώτης Μαχαιρίδης, Γιώργος Τζιάρας, Σταματία Καλογριά.
 
Οι αστυνομικοί εξέλεξαν και 8 αντιπροσώπους στην ΠΟΑΣΥ, με τους Σταυρούλα Τζατζανά, Νικόλαο Κουμανίδη, Παναγιώτη Χατζηδημητρίου και Κωνσταντίνο Καζάκο να εκλέγονται από τον συνδυασμό «Η ισχύς εν τη ενώσει», και τους Στάθη  Κατρανίδη, Παναγιώτη Μαχαιρίδη, Γιώργο Τζιάρα, Νικόλαο Χαριτίδη και Παναγιώτη Κρανούδη να εκλέγονται από τον συνδυασμό «Ενωτική Κίνηση Αστυνομικών Νομού Ροδόπης».
 
Τέλος για τη γραμματεία Γυναικών εκλέχτηκαν από το συνδυασμό «Η ισχύς εν τη ενώσει», που ήταν και ο μοναδικός που είχε υποψηφίους, η κ. Ελένη Ραϊκούδη, η κ. Λαμπρινή Δομβρίδου και η κ. Ειρήνη Λάμπρου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.