Νεο αιμα αλλα και γκρινια στην εκλογοαπολογιστικη συνελευση του Σωματειου ΑμεΑ Ροδοπης

Το νέο πενταμελές ΔΣ εκλέχτηκε στην συνέλευση του Σαββάτου

Με παράπονα για την λειτουργία του Σωματείου, από παλιότερα μέλη του, αλλά και την εκλογή νέων μελών στο ΔΣ πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Σωματείου ΑμεΑ Ροδόπης, το πρωί του Σαββάτου 10 Ιουνίου.

Σε μια διαδικασία που χαρακτηρίστηκε από μικρή προσέλευση, έγινε αρχικά απολογισμός από τον πρόεδρο κ. Τρύφωνα Καρούντζο, κατά τον οποίο έγινε κριτική από παλαιά μέλη του Σωματείου, για την λειτουργία του γενικότερα καθώς και την έλλειψη ενδιαφέροντος από ΑμεΑ της Ροδόπης για αυτό.

Παρόλα αυτά ο κ. Καρούντζος εξέφρασε την ελπίδα του πως νέα μέλη που θα μπουν σε αυτόν θα μπορέσουν να δώσουν ώθηση στη λειτουργία του. Ένα από αυτά τα νέα μέλη είναι και ο κ. Ηλίας Ποιμενίδης, διευθυντής του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης Άγιοι Θεόδωροι που εξέφρασε την ελπίδα πως θα φέρει την εμπειρία του στο ΔΣ ώστε να μπορέσει το Σωματείο να έχει μεγαλύτερη παρεμβατικότητα, αλλά και να λειτουργεί καλύτερα, κάτι που θα είναι προς όφελος όλων.

Τελικά συνολικά ψήφισαν 33 άτομα, με τους εκλεγέντες στο ΔΣ του Σωματείου να είναι ο Αλέξανδρος Σκοπιανός, ο Τρύφωνας Καρούντζος, η Σοφία Φανάρα, ο Ηλίας Ποιμενίδης και η Στέλλα Βογιατζή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.