Νεκρος σε τροχαιο δυστυχημα ο Οργανωτικος Περιφερειαρχης Ανατολικης Μακεδονιας και Θρακης των ΑΝΕΛ Φωτης Καλενης

Την τελευταία του πνοή σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Τετάρτης άφησε ο Οργανωτικός Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Φώτης Καλένης.
 
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αστυνομίας κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 40χρονος στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Ξάνθης (έξοδο για Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας),  εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα που υπάρχουν περιμετρικά του δρόμου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
 
Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, ενώ προανάκριση   για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.
 
Το ότι πρόκειται για τον κ. Καλένη έκανε γνωστό ο Γενικός Γραμματέας του Κόμματος κ.Γιάννης Μοίρας ο οποίος σε ανακοίνωσή του ανέφερε πως «Ο Φώτης Καλένης ήταν νέος άνθρωπος, ευγενικός και καλωσυνάτος. Δυνατός αγωνιστής, αγνός πατριώτης. Οι ΑΝ.ΕΛΛ. τιμούμε τη μνήμη του».
 
Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση του υφυπουργού Επικρατείας κ.Τέρενς Κουίκ η οποία προέτρεπε σε: «Τιμή για έναν κορυφαίο ΑΝΕΛ, συναγωνιστή, που η σκληρή μοίρα του έκοψε το νήμα. ΦΩΤΗΣ ΚΑΛΕΝΗΣ με χρυσά γράμματα».
 
Τέλος τα συλλυπητήριά της εξέφρασε σε σχετική ανακοίνωση και η κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά  «Για τον τραγικό θάνατο του Φώτη Καλένη, έναν από τους αγωνιστές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αλλά πάνω απ’ όλα ενός νέου ανθρώπου που η μοίρα του επεφύλασσε άσχημο παιχνίδι, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ο Φώτης Καλένης με το ήθος του, την ανιδιοτέλειά του, την αγωνιστικότητα και τη συνεπή πολιτική στάση του, θα παραμείνει σημείο αναφοράς για όλους εμάς. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.