Νεκρος 63χρονος ψαρας στην Καβαλα

Αγνοούταν από το απόγευμα της Πέμπτης

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο 63χρονος ψαράς ο οποίος αγνοείτο από χθες το απόγευμα στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Καβάλας. Η Λιμενική Αρχή Καβάλας ενημερώθηκε χθες το βράδυ για τον αγνοούμενο αλιέα, ο οποίος είχε μεταβεί για ψάρεμα με το ερασιτεχνικό σκάφος. Ο 63χρονος εντοπίστηκε από το Α/Κ   ΣΤΕΦΑΝΙΟΣ ΜΑΝΙΟΣ το οποίο συμμετείχε στις έρευνες. Ο άτυχος άνδρας που μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος Λιμενικού Σώματος στο λιμάνι της πόλης, διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
 
Για τις έρευνες απέπλευσαν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, τα Α/Κ σκάφη ΣΤΕΦΑΝΙΟΣ ΜΑΝΙΟΣ , ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ Ι , ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ IV,  ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΦΟΒΟΣ και το Ε/Γ- λάντζα  ΑΚΡΑ ΠΡΙΝΟΣ , ενώ από ξηράς έρευνες διεξήγαγαν δύο περιπολικά οχήματα του Λιμενικού.
 
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ με τη συνδρομή του Α/Κ  ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΦΟΒΟΣ , το ερασιτεχνικό σκάφος  ΣΑΚΗΣ  ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στον λιμένα Νέας Περάμου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.