Νεκρος 63χρονος, μελος του Συλλογου Ανατολικορωμυλιωτων Κομοτηνης στην Ορεστιαδα

Συμμετείχε μαζί με το σύλλογο σε χορευτική εκδήλωση και κατέρρευσε

Την απώλεια ενός 63χρονου θρηνεί η Κομοτηνή, ο οποίος κατέρρευσε μετά από χορό στην Ορεστιάδα το βράδυ της Παρασκευής

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας των τριήμερων εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Οινόης «To Κρασοχώρι», ο άτυχος χορευτής συμμετείχε με το χορευτικό συγκρότημα του «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΡΟΜΥΛΙΩΤΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ», και φέρεται αν κατέρρευσε μετά τον χορό.

Του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο χώρο, και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ο 63χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με την καρδιά του, αλλά η αγάπη του για τον χορό τον έκανε να συνεχίζει αν συμμετέχει στα πολιτιστικά πράγματα της πόλης.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Αναντολικορωμυλιωτών τονίζει τα εξής:

Σήμερα η οικογένεια του συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών θρηνεί τον Γιώργο μας, την ψυχή του συλλόγου που δεν είναι πια μαζί μας.

Φίλοι και μέλη του συλλόγου αποχαιρετούν έναν αξιαγάπητο και γλυκό άνθρωπο.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 11:30 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στα Κοιμητήρια Κομοτηνής.

Αντί στεφάνων η οικογένεια επιθυμεί τη συγκέντρωση χρημάτων στο Σύλλογό μας, τα οποία θα διατεθούν για τη στήριξη και ενίσχυση φιλανθρωπικού ιδρύματος της περιοχής μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.