Νεκρη πρωτοετης ναυτικη δοκιμος σε εκπαιδευτικο ταξιδι

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ

Τον θάνατο μιας πρωτοετούς Ναυτικής Δοκίμου κατά τη διάρκεια του Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Σύμφωνα  με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατου η άτυχη γυναίκα εμφάνισε πυρετό και εισήχθη σε νοσοκομείο στη Νάπολη την Τρίτη 24 Αυγούστου -με τον κατάπλου να επισπεύδεται λόγω της ασθένειάς της.

Η υγεία της επιδεινώθηκε ραγδαία χθες Τετάρτη με αποτέλεσμα να καταλήξει τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Η σορός της θα μεταφερθεί στην Ελλάδα με C-130.

Η ανακοίνωση του ΓΕΝ

Η πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος Κ.Ε. η οποία επέβαινε στο πλοίο γενικής υποστήριξης (ΠΓΥ) ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, στο πλαίσιο του Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολης Ιταλίας, την Τρίτη 23 Αυγούστου, καθόσον παρουσίασε εμπύρετο αγνώστου αιτιολογίας.

Τις πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου η κλινική της εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) όπου κατέληξε τις πρωινές ώρες σήμερα, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΓΕΝ.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται. Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια της Ναυτικού Δοκίμου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.