Νεες Δικαστικες Αποφασεις Πρωτοδικειων Εβρου και Ροδοπης για τη Νυχτερινη Εργασια Στρατιωτικων

Για δικαίωση κάνει λόγο η ΕΣΠΕΑΜ/Θ

Νέες δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν τους στρατιωτικούς της Περιφέρειας μας, που εμπιστεύτηκαν την ΕΣΠΕΑΜ/Θ και την ΠΟΜΕΝΣ καθώς και το Νομικό τους Σύμβουλο για την διεκδίκηση των αποζημιώσεων Νυχτερινής Απασχόλησης εκδόθηκαν σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Συγκεκριμένα η Ένωση ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκαν οι υπ ́αριθμ. Α24/31-01-2024, Α25/31-01-2024 & Α27/31-01-2024 αποφάσεις του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Αλεξανδρούπολης, καθώς και η υπ ́αριθμ. Α716/2023 απόφαση του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Κομοτηνής με τις οποίες έγιναν δεκτές ομαδικές αγωγές που είχαν ασκηθεί από μέλη της Ένωσής για την διεκδίκηση της ειδικής αποζημίωσης νυχτερινής εργασίας άρθρου 127 Ν.4472/2017 ετών 2020 και 2021.

Σύντομα λοιπόν αναμένεται να πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των εν λόγω στελεχών τα ποσά των νυχτερινών που δικαιούνται για τα έτη 2020 και 2021, και μάλιστα εντόκως, όπως διατάσσουν οι δικαστικές αποφάσεις.

Να σημειωθεί ότι επιπρόσθετα το Δικαστήριο επιδίκασε επιπλέον 150,00 ευρώ σε καθένα εκ των εναγόντων ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης.

Επισημαίνεται από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ότι τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες δικαστικές αποφάσεις οι οποίες με τη σειρά τους αναμένεται να δικαιώσουν το σύνολο των μελών που προσέφυγαν στην δικαστική διεκδίκηση.

«Καλούμε όλους τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να εγγραφούν σήμερα κιόλας Μέλη στην ΕΣΠΕΑΜ/Θ, την Ένωση που έχει αποδείξει έμπρακτα ότι μπορεί και διεκδικεί με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και δυναμισμό για το καλό όλων των Στρατιωτικών. Προχωράμε όλοι μαζί, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και υλοποιούμε τους στόχους μας» επισημαίνει η Ένωση κλείνοντας την ανακοίνωσή της.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.