Νεα σχολικη χρονια με αγιασμο στο Εσπερινο ΕΠΑΛ Κομοτηνης

Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου η προθεσμία για εκπρόθεσμες εγγραφές

Τελέσθηκε τη Δευτέρα  11 Σεπτέμβριου 2023 και ώρα 17:30, στον αύλειο χώρου του συγκροτήματος του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κομοτηνής, η Ακολουθία του Αγιασμού του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ  Κομοτηνής,  για τη νέα σχολική χρονιά 2023-2024.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Γρηγόριος Βουλγαρέλης, παρουσία των μαθητών και του Διευθυντή  του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Κομοτηνής, κ. Ξανθούλη Ξανθούλη.

Στον Αγιασμό παρέστησαν και ευχήθηκαν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς η Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Μαριγούλα Κοσμίδου, η Ειδική Σύμβουλος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, κ. Ζωή Κοσμίδου, ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Ιορδάνης Αγγελάκης καιη Διευθύντρια του Δημοσίου Πειραματικού ΙΕΚ Κομοτηνής, κ. Αιμηλία Καζάκου.

Οι εγγραφές συνεχίζονται

Να σημειωθεί ότι έως την 15η Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 23.59, η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-eggrafes.minedu.gov.gr θα είναι σε λειτουργία προκειμένου να υποβληθούν εκπρόθεσμες Ηλεκτρονικές Αιτήσεις εγγραφής. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για βοήθεια στην καταχώρηση της αίτησης το Εσπερινό ΕΠΑΛ είναι στην διάθεσή σας καθημερινά τις ώρες λειτουργίας του. (17:30-22:00 τηλ. 2531084160, email:[email protected])

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.