Νεα Προεδρος στις «Νηρηιδες Κομοτηνης» η Φανη Αραμπατζιδου

Διαδέχεται την Φελίνα Καζάκου-Βρούζου

Έπειτα από εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή  19/11/2023 ο σύλλογος «Νηρηίδες» Κομοτηνής των Θυγατέρων της Πηνελόπης εξέλεξε νέα Πρόεδρο για το έτος 2023-2024, την ιατρό αναισθησιολόγο στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής Φανή Αραμπατζίδου, η οποία διαδέχεται την Φελίνα Καζάκου-Βρούζου.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο την πλαισιώνουν η αντιπρόεδρος Ελευθερία Μιχέλη-Μπότσαρη, η γενική γραμματέας Σμαρώ Κωνσταντινίδου, η ταμίας Λένα Χατζή, η γραμματέας αλληλογραφίας Μαρία Παπαδοπούλου και τα μέλη Δημάση Μαρία και ΚάζηΜελανθία.

Η Οργάνωση “Θυγατέρες της Πηνελόπης”,  ξεκίνησε την πορεία της το 1929 από την Αλεξάνδρα Αποστολίδου στην Καλιφόρνια, η οποία ήθελε να δημιουργήσει ένα σωματείο όπου θα μπορεί κάθε γυναίκα να βρει ένα στήριγμα, μία δεύτερη οικογένεια, η οποία θα της δώσει τη δύναμη και το θάρρος να αντιμετωπίσει το κάθε πρόβλημα και να προχωρήσει στη ζωή.

Ο σύλλογος «Νηρηίδες» Κομοτηνής των Θυγατέρων της Πηνελόπης  αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την αρωγή και ανακούφιση  συμπολιτών μας, προσφέροντάς τους, πέραν της υλικής συνδρομής, ηθική υποστήριξη και αγάπη, επιδιώκοντας με τη συνεισφορά του να ανακουφίσει  τρέχουσες και επιτακτικές ανάγκες ανθρώπων. Ο Σύλλογος λειτουργεί με βάση τον εθελοντισμό, την αλληλεγγύη και τη φιλανθρωπία με σκοπό την ανάπτυξη των ανθρωπίνων σχέσεων στο πνεύμα της ισότητας και του αλληλοσεβασμού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.