Νεα «Πρασινη Αποστολη» απο τον δημο Κομοτηνης

Έπαθλο ένα smartphone

«Πόσα γνωρίζεις για την Ανακύκλωση;» ρωτά η νέα «Πράσινη Αποστολή» του Δήμου Κομοτηνής που βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για το 10ήμερο.

Η αποστολή στοχεύει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους δημότες αναφορικά με την Ανακύκλωση και τη σωστή διαχείριση των υλικών, καθώς αποτελούν  βασική προϋπόθεση για την προστασία του περιβάλλοντος και του μέλλοντός μας. Η Ανακύκλωση δεν είναι μια εφήμερη τάση της εποχής, αλλά αντίθετα, υποχρέωση κάθε πολίτη που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του.

Οφέλη Ανακύκλωσης

  • Προστασία του Περιβάλλοντος  
  • Βελτίωση Ποιότητας Ζωής – ΕΥ ΖΗΝ  
  • Αποφόρτιση του Περιβάλλοντος από μεγάλες ποσότητες αποβλήτων 
  • Εξοικονόμηση πρώτων υλών και ενέργειας

Όσοι συμμετέχουν στην «Πράσινη Αποστολή», θα πρέπει να ολοκληρώσουν τους απαιτούμενους στόχους, ώστε να κερδίσουνεπιπλέον πόντους επιβράβευσης από το ενημερωτικό υλικό και παράλληλα με αυτόν τον τρόπο αποκτούν συμμετοχή στην στην κλήρωση για ένα Smartphone Xiaomi Redmi 9A 32GB.

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη της/του νικήτριας/ή της κλήρωσης πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής της/του νικήτριας/ή μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων της/του. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

Info

Επισκεφθείτε τη νέα Πράσινη Αποστολή του Δήμου Κομοτηνής πατώντας εδώ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.